Opstartdagen voor zelfstandig professionals

Merk Op - Branding voor ondernemende professionals

Delen wordt enorm gewaardeerd

BOXMEER – In 2019 start Merk Op speciaal voor startende zelfstandig professionals met groepssessies Merk in Beeld. Profileren en zichtbaarheid, blijken belangrijke knelpunten om te groeien voor deze doelgroep. In drie dagen verspreid over drie weken biedt Merk Op een volledige gereedschapskist om inzicht te krijgen in onderscheidend vermogen, een tactiek voor contentmarketing en een persoonlijke aanpak om succesvol te zijn in marketing.
‘Na een carrière in marketing ging ik ruim 10 jaar geleden van start in vormgeving en webdesign. Ik constateerde echter dat ondernemers veel kansen lieten liggen door niks te doen met hun onderscheidend vermogen’, vertelt Lian Groot van Merk Op. Enkele jaren terug besloot ze om in haar bedrijf de focus weer helemaal te leggen op het merk. Sindsdien helpt ze ondernemende professionals met hun strategie voor zichtbaarheid. De Merkscan die sinds het begin van haar bedrijf, inzicht biedt in onderscheidend vermogen, blijft het fundament voor haar werkzaamheden.

Succes door uniek profiel
‘Met name zelfstandig professionals zijn specialisten en weten als geen ander inhoudelijk hoe anderen verder te brengen. Maar succes met communicatie en marketing is sterk afhankelijk van het unieke profiel van een ondernemer’, weet Groot. ‘In de praktijk doen zelfstandig professionals nauwelijks iets in hun profilering met hun onderscheidend vermogen. Vandaar dat de “ondernemende identiteit” centraal staat tijdens het programma Merk in Beeld’.

Merk in Beeld
‘De eerste dag van de groepssessies staat volledig in het teken van inzicht in je unieke ondernemerschap en daarop gebaseerd je aanbod. De essentie van het persoonlijk merk wordt helder.’ Tijdens dag 2 staat de communicatie naar de klant centraal. Er wordt een eigen sjabloon ontwikkeld voor contentmarketing. ‘Het draait vooral om het goed verwoorden van je merkessentie, zodat je inspeelt op de beleving van je klant. De content gaat daarbij vooral over jouw eigen wijsheden waar jouw klant rijk van wordt’, vult Lian lachend aan. Op dag 3 staat de unieke propositie centraal voor succes met marketing. ‘Met een “opmerkelijk methode” begrijpt de klant precies waarom die alleen bij jou terecht kan’, licht ze toe.

Meer informatie over de groepssessies Merk in Beeld voor startende zelfstandig professionals vind je op opstartdagen.nl. Locatie Varenschut 17a te Helmond.

Merk Op – Branding voor ondernemende professionals
Lian Groot van der Linden

Nullen 26
5846 AD Ledeacker

Telefoon : 0485 – 385025
Mobiel : 06 – 12119303

www.merkop.nl
lian@merkop.nl

Dit artikel is tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Workshop Online nieuwsartikelen en publicaties.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd