Open Coffee bezoekers aan het woord

Door Open Coffees te bezoeken, kom je toch makkelijker in contact met andere ondernemers

Delen wordt enorm gewaardeerd

Open Coffee bezoekersBOXMEER – “Open Coffee bezoekers aan het woord.” Al bijna tien jaar lang organiseert Maasvallei Netwerk, periodieke netwerkbijeenkomsten zoals de Open Coffee Boxmeer. Deze bijeenkomsten zijn in het leven geroepen om ondernemers op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten treden. Onder het genot van een kopje koffie raken de ondernemers met elkaar in gesprek over steeds wisselende onderwerpen.

Ook de sfeer is heel gezellig en informeel te noemen onder de ondernemers. Tijdens de Open Coffee worden gesprekken gevoerd, visitekaartje uitgewisseld en afspraken gemaakt. Er is ook ruimte voor korte presentaties. Op deze Open Coffee vertelde Angela van Berkel over een hele interessante subsidie voor 45+ ZZP’ers.

Open Coffee bezoekers

Omdat er steeds meer zelfstandig ondernemers zonder personeel werkzaam zijn in Nederland, heeft de overheid een subsidie ontwikkeladvies van 12 miljoen euro in het leven geroepen. ZZP’er die ouder zijn dan 45 jaar en meer dan 12 uur per week voor zichzelf werken, komen in aanmerking voor deze subsidie. Lees hier meer artikelen over Angela van Berkel.

On Stage
Sandra Reuvers van On Stage Land van Cuijk en Maasduinen  is nog op zoek naar ondernemers voor het beroepenfeest.

Open Coffee bezoekers

Het beroepenfeest van On Stage Land van Cuijk geeft VMBO leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende beroepen. Huisartsen, Advocaten, Psychologen, Tandartsen, Slagers, Schoonheidssalons, hondenuitlaatservice, Manegehouders, Autobedrijven, Transportondernemers, Schildersbedrijven, Landbouwers, Tuinbouwers, Telers en andere Agrarische bedrijven zijn van harte welkom om zich hiervoor aan te melden. Lees hier meer artikelen over On Stage op de Maasvallei site.

Bedrijfsmakelaar voor een uur, Martien Jansen is ook één van de Open Coffee bezoekers.

Open Coffee bezoekers

“Wij hebben ons aangesloten bij de Maasvallei bedrijven als nieuwspartner omdat we zichtbaarder willen zijn in de regio. Van nature ben ik nogal bescheiden en behouden als het gaat om de promotie van ons bedrijf. Door de Open Coffees te bezoeken en mee te doen met de Maasvallei activiteiten, kom je toch makkelijker in contact met ondernemers die nog nooit van ons gehoord hadden.” Lees hier meer artikelen over Bedrijfsmakelaar voor een uur, de heer Martien Jansen, op de Maasvallei site.

De volgende Open Coffee Boxmeer vindt plaats op vrijdag 26 april 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur. Tijdens deze Open Coffee kunnen ondernemers kennis maken met organisatiepsycholoog drs. Mark Theelen. Mark biedt praktijkcursussen waarmee mensen zich beter kunnen focussen om hun doelen te halen, in relatief korte tijd. De Open Coffee bezoekers, kunnen deze ochtend in de praktijk ervaren, hoe je snel beter kunt focussen op je business.

Het Open Coffee team Boxmeer wordt door de volgende bedrijven georganiseerd.
Maasvallei.Net, Bona PicturaIndiEcoOn Stage en het Lion Center Boxmeer.

Open Coffee Maasvallei in Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 26 april 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Neem voor vragen, gerust contact met ons op.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd