Op avontuur met glowgolf, funbowling en pooltafel

Leisurecenter Boxmeer opent zondag in sportaccommodatie ‘t Hoogkoor

hoogkoor-boxmeer-leisurecenter-glowgolf

BOXMEER – “Door Twan Dohmen” De verbouwing van sportaccommodatie ’t Hoogkoor gaat een nieuwe fase in. Afgelopen weekend – zondag 28 april – gingen de deuren van het Leisurecenter Boxmeer open. Op avontuur met glowgolf, funbowling of spelen met de foot- en hockeypooltafel.

In de regio Boxmeer zien wij een mooie kans om iets toe te voegen op gebied van vrijetijdsbesteding. Ons fantastische Leisurecenter biedt een mooi actief en sportief dagje of avondje uit met vrienden, je kinderen, opa en oma of het hele gezin. Steeds meer is behoefte aan deze nieuwe activiteiten”, vertelt Roy Pauwels van OptiSport, het bedrijf dat ’t Hoogkoor runt.

De sporthal, het zwembad krijgt vanaf nu een flinke oppepper met de nieuwe avontuurlijke faciliteiten. De avontuurlijke glowgolfbaan is afgelopen dagen al door het eigen personeel ingewijd. Een spannend minigolf-parcours in paars avondlicht en met allerlei andere spectaculaire effecten. Vijftien banen, allemaal met een eigen sportthema. Van breakdance, basketbal en volley, tot zwemmen, waterpolo, turnen, voetbal en hockey. Sporten die allemaal in ’t Hoogkoor worden gedaan bij de verschillende verenigingen.

De vier funbowlingbanen zijn ook hagelnieuw. Daar waar voorheen gekegeld werd kan er nu op deze banen gebold worden, maar dan op een moderne, hippe manier met een trendy aangekleed decor op de achtegrond. Met een app op je telefoon kan het aantal deelnemers en de spellen waar je aan mee wilt doen vooraf al worden ingesteld. De funbowling is leuk om te doen met vrienden en kennissen, maar ook met je gezin, van jong tot oud dus.

In de foyer staat tot slot een derde attractie: de foot & hockeypool. De deelnemer staat zelf in de poolbak en gaat aan de slag als bij het ‘normale’ poolen met een heuse voetbal of met een hockeystick.

De verbouwing van ’t Hoogkoor gaat met deze nieuwe attracties een nieuwe fase in. Na de zomer is de officiële opening van het complete complex, mét bijvoorbeeld de turnhal. De aankleding van de buitenmuren en het groen rondom de gebouwen gebeurt ook nog de komende weken. “Wie niet kan wachten is natuurlijk nu al welkom om te komen sporten en onze nieuwe, uitdagende attracties te komen beleven”, aldus Pauwels.

Meer informatie: www.leisurecenterboxmeer.nl of www.optisport.nl

Foto: Marcel Hakvoort

Print Friendly, PDF & Email