OOvB presenteert ‘Avond van de Ondernemer in Nijmegen’ met als thema “Financiering anno Nu!”.

Donderdagavond 14 juni – Goffertstadion Nijmegen

CUIJK – OOvB adviseurs en accountants organiseert op donderdagavond 14 juni de Avond van de Ondernemer met als thema “Financiering anno Nu!”. Een actueel thema aangezien vele ondernemers onvoldoende op de hoogte zijn van de talrijke financieringsmogelijkheden. Dat is tenminste de conclusie van de Corporate Finance specialisten van OOvB adviseurs en accountants.

Tijdens deze ‘Avond van de Ondernemer’ wordt een panel van financiële experts bevraagd naar de mogelijkheden én delen enkele ondernemers hun verhaal over het financieringstraject dat zij in hun bedrijf hebben afgelegd.

“In de praktijk blijkt de bank nog steeds gezien te worden als hét loket voor geld, terwijl banken zich juist steeds terughoudender opstellen als totaaloplosser voor financieringen”, aldus Paul Cox die als Corporate Finance specialist werkzaam is bij OOvB adviseurs en accountants.

De afsluiting wordt verzorgd door op en top ondernemer Dennis Hurkmans. Als eigenaar van De Heische Hoeve en een unieke Whiskystokerij heeft hij gebruik gemaakt van verschillende financieringsvormen. Dennis vertelt er aanstekelijk over!

“De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans & Ezra Leeger. Deze echtelieden steken al meer dan 15 jaar ziel en zaligheid in hun onderneming met als doel om gasten te laten genieten van een unieke beleving op het platteland van Brabant. De combinatie van een kersenteeltbedrijf met distilleerderij en proeflokaal en een gastvrije vergaderboerderij met 26 hotelkamers aan de rand van natuurgebied De Maashorst is uniek in zijn soort.”

De ‘Avond van de Ondernemer’ wordt gepresenteerd in de inspirerende locatie van het Goffertstadion in Nijmegen. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht en heel eenvoudig via www.oovb.nl

Programma

19.30 uur – Ontvangst
20.00 uur – Aanvang en opening
20.10 uur – Start tafelgesprekken
21.10 uur – Gastspreker Dennis Hurkmans
21.30 uur – Netwerkborrel

Tip! Om 19.00 uur kunnen gasten deelnemen aan een rondleiding door het Goffertstadion. Wilt u van deze unieke mogelijkheid gebruikmaken? Geef het bij uw inschrijving voor het event direct even door. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Locatieoovb-logo-nistelrode-wijchen-wanroij-cuijk-boekel-maasvallei-netwerk

Goffertstadion Nijmegen – Jupiler Lounge

Print Friendly, PDF & Email