OOvB adviseurs en accountants presenteert “Krappe arbeidsmarkt en tóch groeien?”

Donderdagavond 13 december 2018 – The Duke Golf & Countryclub Nistelrode

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NISTELRODE – OOvB adviseurs en accountants organiseert op donderdagavond 13 december een OOvB Ondernemerssessie voor relaties en geïnteresseerde ondernemers, met als thema “Krappe arbeidsmarkt en toch groeien?”.

Een thema dat erg actueel is vanwege het enorme tekort aan goede arbeidskrachten. Vooral ondernemers met groeiplannen ervaren de uitdagingen die gepaard gaan met een tekort aan medewerkers. De OOvB Ondernemerssessie vindt plaats op donderdagavond 13 december bij The Duke in Nistelrode. Aanvangstijd is 19.30 uur.

Tijdens deze OOvB Ondernemerssessie worden een aantal trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt belicht en wordt ingegaan op de mogelijkheden die ondernemers hebben om de juiste medewerkers te werven, te behouden en zich te ontwikkelen. Tevens zullen Koos Spierings, directeur van Spierings Mobile Cranes, en Jos van Doren, directeur van Van Doren Engineers, hun ervaringen delen over werving en behoud van medewerkers.

Sprekers
Koos Spierings, Spierings Mobile Cranes B.V. – Oss
Spierings Mobile Cranes B.V is een begrip in de wereld van bouw en constructie. Met ruim 340 medewerkers worden de meest innovatieve mobiele torenkranen ontwikkeld en geproduceerd. Om aan de wereldwijde vraag te kunnen voldoen is Spierings Mobile Cranes B.V continu op zoek naar geschikte medewerkers. Daarvoor worden creatieve manieren ingezet. Koos Spierings – DGA en commercieel directeur – vertelt er over tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Jos van Doren, Van Doren Engineers – Boekel
Van Doren Engineers is uitgegroeid tot een internationale technische installateur voor de industrie. Inmiddels telt het bedrijf ruim 300 medewerkers. Door de snelle technische ontwikkelingen worden hoge eisen gesteld aan het kennisniveau van de Van Doren ingenieurs. Hoe Jos van Doren – CEO – hiermee omgaat vertelt hij tijdens deze OOvB Ondernemerssessie.

Programma
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Aanvang en opening door Jeroen van Boekel
20.15 uur Ondernemersverhalen Koos Spierings en Jos van Doren
21.30 uur Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Locatie
The Duke Golf & Country club Nistelrode (Slotenseweg 11, 5388 RC Nistelrode)

Deelname aan deze OOvB Inspiratieavond is gratis. Inschrijven is verplicht maar heel eenvoudig via www.oovb.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.