OOvB adviseurs en accountants organiseert ondernemerssessie over AVG

Woensdagavond 16 mei – De Horst – Venhorst

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ondernemerssessieVENHORST – OOvB adviseurs en accountants organiseert op woensdagavond 16 mei een ondernemerssessie over AVG. Tijdens de OOvB ondernemerssessie wordt ingegaan op de nieuwe Europese regels op het gebied van privacy, informatiebeveiliging en cybersecurity die vanaf 25 mei aanstaande van kracht zijn. Locatie van de OOvB ondernemerssessie is cultureel centrum De Horst in Venhorst. Aanvang is 19.30 uur.

De OOvB ondernemerssessie is vooral bedoeld om antwoorden te geven over praktische zaken als: welke gegevens mag u als werkgever vragen aan uw (zieke) werknemer?; welke maatregelen neemt u om de persoonsgegevens in uw organisatie te beveiligen?; weet u wat uw plichten zijn bij het versturen van e-mails, sms-berichten en what’s-app berichten?

Naast de juristen van OOvB adviseurs en accountants is de heer Dennie Spreeuwenberg van NextTech Security aanwezig om zijn kennis te delen.

Wilt u aanwezig zijn tijdens de OOvB ondernemerssessie over AVG? Dat kan. Aanmelden kan heel gemakkelijk via de website van OOvB. www.oovb.nl.

 

ondernemerssessie

Over OOvB
OOvB adviseurs en accountants is een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch staan wij, met een team van acht vennoten en zo’n 90 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.