Ook Smits Glas en Raamdeco uit Mill staan op de Maasvallei Beurs Boxmeer

Bezoek stand 3 van Smits Glas en Raamdeco tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

Delen wordt enorm gewaardeerd

MILL – Ook Ank en Bernhard Smits van Smits Glas en Raamdeco uit Mill staan op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018. “We draaien alweer een poosje mee als regionale ondernemers, echter vinden wij het heel belangrijk om te blijven werken aan onze naamsbekendheid. Daarnaast biedt zo’n beurs ons de mogelijkheid om persoonlijk in contact te treden met andere exposanten en bezoekers uit de regio. Én, om persoonlijk te laten zien wat wij allemaal kunnen maken.”

We zoeken een stukje samenwerking in de regio met interieurbedrijven, klussenbedrijven, bouwbedrijven, architecten, schildersbedrijven, glaszetters, bouwkundig adviseurs en bouwgerelateerde bedrijven.  Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, vooraf duidelijke afspraken, klantspecifiek maatwerk, kwaliteit, service en ambachtelijk vakmanschap. U kunt ons vinden in stand nummer 3 tijdens de Maasvallei beurs en u kunt hier uw gratis toegangsbewijzen aanvragen om ons te kunnen bezoeken.

In 2014 hebben wij een glas- en decoratiebedrijf overgenomen wegens gebrek aan opvolging. De passie voor glasversiering hebben we altijd al gehad en daarom zijn wij met veel plezier de uitdaging aangegaan. Binnen zeer korte tijd zijn we ook glasspecialisten geworden, zegt Bernhard Smits..

Onze producten lijken op glas en lood, maar dat zijn ze niet. Wij werken met kunsthars op glazen ondergronden vanwege de vele voordelen, want onze producten zijn daardoor goedkoper, sterker, ultraviolet- en weerbestendig. Bovendien zijn er ook veel meer mogelijkheden, want we kunnen alle designs, vormen, stijlen, illustraties, logo’s, foto’s, kleuren en klantspecifieke wensen omtoveren tot een mooi eindproduct.

Het is bij ons ook mogelijk om:

– glas in lood te laten maken, te renoveren en in te bouwen in dubbel glas
– glas te graveren
– glas te lazeren

Wilt u alles weten over de mogelijkheden van onze glasdecoratie? Informeer naar de vele mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Neem gerust een kijkje in “onze keuken” op onze website: www.smitsglasenraamdeco.nl

SMITS GLAS- EN RAAMDECOsmits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk (4)
Ank en Bernhard Smits
Graafseweg 7 (Ingang Kanariestraat)
5451 VT Mill

Telefoon 06-83717817

E-mail :  info@smitsglasenraamdeco.nl
Website : www.smitsglasenraamdeco.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd