Ook RvB Media sponsort de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2019

Bezoek stand 18 van sponsor RvB Media tijdens de Maasvallei Beurs Boxmeer 2019

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

GROESBEEK –  RvB Media is uitgever van het super luxe glossy Magazine Topic. Een prachtig huis aan huis blad dat eens per kwartaal gratis verspreid wordt in het Noordelijke gedeelte van de Maasvallei. De Topic staat elke seizoen weer vol met interessante artikelen over onderwerpen die er toe doen in de regio.

Het begon allemaal met de Topic Maasduinen in 2011. Het magazine werd goed gewaardeerd door de lezers, dus in 2012 zijn we het gebied gaan uitbreiden met Milsbeek en Cuijk. Het succes zette door, want editie Groesbeek werd vanaf januari 2016 editie Berg en Dal. En uiteindelijk in 2017 ook de regio Boxmeer. Onderzoek wijst uit dat de Topic ook minimaal drie maanden bewaard wordt, mede omdat de agenda van het blad vol staat met evenementen en belangrijke datums die betrekking hebben op de samenleving.

Het afgelopen jaar heeft Maasvallei praktisch in alle bladen van RvB Media geadverteerd en redactionele aandacht gekregen. Op zijn beurt deed directeur Remi van Bergen met zijn stagiaire en dochter als exposant weer mee aan de Maasvallei Beurs. “Op de eerste instantie was ik een beetje huiverig om op de beurs te gaan staan omdat ik niet zo goed wist wat ik er allemaal van kon verwachten. Maar eenmaal tijdens de beurs werden we super enthousiast van de reacties op de Topic. De beurs was ideaal om nieuwe contacten op te doen en de Topics te promoten. Heel waardevol, want er waren ook bezoekers die buiten ons verspreidingsgebied gevestigd zijn en toch gezien willen worden.

Door al dit succes zijn wij ook sponsor geworden en gaan we met veel plezier aan de slag om ook deze Maasvallei Beurs Boxmeer 2019 alle aandacht te geven die het verdient. En natuurlijk zijn wij dan ook weer van de partij in stand nummer 18. In aanloop naar de beurs, hebben wij super gave aanbiedingen voor de mede exposanten. Want hoe meer aandacht we kunnen geven aan de beurs, des te meer bezoekers we met z’n allen op de been kunnen krijgen.”

Indien u meer wilt weten over Topic Magazine horen wij het graag.

Topic Magazine is een uitgave van RvB Media
De heer Remi van Bergen
Kerstenberg 5
6596 CE Milsbeek

Telefoon : 0485-515667
Mobiel : 06-13143900

E-mail : info@topic-magazine.nl
Website : www.topic-magazine.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.