Ook RegioBank Veldsink Advies Gennep kiest voor de business beurs Boxmeer

Bezoek ons dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de business beurs Boxmeer van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

GENNEP – Veldsink Advies, RegioBank Gennep, is een hecht familiebedrijf waar particulieren en bedrijven al sinds 1976 terecht kunnen voor financieel advies. In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid naar zo’n vijftig vestigingen door heel Nederland. En, sinds begin 2016 is het bedrijf met een nieuw kantoor gevestigd aan de Spoorstraat 121, in het centrum van Gennep.

Aankomend vestigingsmanager Marc van Bree

Wij doen mee aan de business beurs Boxmeer om  Veldsink Advies en Regiobank Gennep prominenter in beeld te brengen. Omdat wij als bedrijf midden in de samenleving staan, willen wij ons ook actief laten zien in de regio. Het is voor ons belangrijk om onze naamsbekendheid, goed te onderhouden, maar ook om ons zakelijk netwerk uit te breiden.

RegioBank Gennep Marc van Bree

Zakelijk netwerk uitbreiden

Bij ons op kantoor hebben wij dagelijks te maken met mensen die schade hebben, dat kan bijvoorbeeld zijn aan de auto, in en rondom het woonhuis, interieur of aan het bedrijf. Dan vinden wij het fijn om onze cliënten door te verwijzen naar bedrijven in de regio zoals, schadebedrijven, aannemers, hoveniers, stoffeerders en overige vaklieden en experts. Zodoende kunnen wij onze klanten nog beter en sneller adviseren met korte lijnen.

Ons aanbod voor de zakelijke markt

Tijdens de beurs willen wij ondernemers graag adviseren over onze unieke producten voor de zakelijke markt. Denk aan arbeidsongeschiktheid, beroepsaansprakelijkheid, zorgverzekeringen, ongevallen verzekeringen, mobiliteit- en transport, gebouw inventaris en goederen. Want dit zijn belangrijke onderwerpen waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen.

RegioBank voor de ondernemers

De RegioBank heeft ook hele mooie financiële producten voor ondernemers. Voor producten die gaan over betalen, sparen, hypotheken, pensioenen, beleggen bieden wij niet alleen voordelige oplossingen, maar zeker ook persoonlijk contact. Daar onderscheiden wij ons in, want je ziet steeds meer banken verdwijnen uit het straatbeeld, terwijl wij er juist willen zijn voor onze klanten. Wist u dat wij met deze insteek een 9,3 klanttevredenheid scoren bij onze klanten?

Bezoek ons daarom dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de business beurs Boxmeer van 16:00 uur tot 21:00 uur. De koffie staat klaar en wij gaan graag met u in gesprek.

Bezoekers kunnen het digitale entreebewijs opslaan op de mobiele telefoon of printen, voor gratis toegang tot de beurs.

Veldsink Advies RegioBank Gennep  

Spoorstraat 121
6591 GS Gennep

Telefoon : 0485-361623

Website : www.veldsink.nl 

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*