Ook de ambassadeur van QiNanoTech Quantum Innovatieve NanoTechnologie bezoekt de Maasvallei Beurs

Bijzondere bezoekers aan het woord over de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

de ambassadeurBOXMEER – Ook de ambassadeur van QiNanoTech Quantum Innovatieve NanoTechnologie, bezoekt samen met partners de Maasvallei Beurs met een belangrijke duurzame missie. De heer Jos Loock-Alaerds uit het Limburgse Sevenum vertegenwoordigd internationale fabrikanten die duurzame innovatieve producten produceren en op zoek zijn naar afzetmarkten in Europa. 

Jos Loock-Alaerds: “Ik hoop deze beurs ondernemers tegen te komen die op zoek zijn naar nieuwe kansen om vervolgafspraken mee te maken.

Innovatieve producten die ik als Ambassadeur vanuit de fabrikant kan toelichten, waardoor de beurs ondernemer de mogelijkheden van nieuwe economische diensten naar hun klanten toe direct inzetbaar kan maken. Groei in omzet.

De Maasvallei Business Beurs Boxmeer is nu precies zo’n regionale beurs waar je makkelijk nieuwe contacten kunt leggen. Het is bij uitstek dé beurs om jezelf, je bedrijf, producten, diensten, merken of onderwerpen onder de aandacht te brengen. Je kunt positie innemen door meer naamsbekendheid te genereren, samenwerkingen aan te gaan en presenteren, wat je graag wilt promoten.

de ambassadeur
Nanotechnologie. Foto: www.pixabay.com

De producten die nieuwe omzet maken zijn: Quantum dot technologie.(Nano)

Nanotechnologie maakt het mogelijk om te werken op het niveau van moleculen en atomen. Eén nanometer is een miljardste meter, oftewel 0,000000001 m. Dat is klein. Maar hoe stel je je dat voor? Ter vergelijking: een rode bloedcel is 7.000 nanometer groot. Een menselijke haar is zo’n 80.000 nanometer dik. En onze vingernagels groeien 5 tot 10 nanometer per minuut.”

“Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 wordt de jaarlijkse Maasvallei Business Beurs Boxmeer gehouden in de hallen van het Lion Center op Industrieterrein Saxe Gotha. Wat deze beurs zo bijzonder maakt is het overweldigende draagvlak van exposanten, participanten, sponsoren, ondernemers, bedrijven, ondernemersverenigingen en instellingen. Organisaties die allemaal samenwerken om de regio een mooie Business Beurs te bieden. Gezamenlijk bieden wij bezoekers van de Business Beurs Boxmeer, gratis parkeergelegenheid, gratis entree en gratis twee consumpties om onze gastvrijheid te bekrachtigen. Wees welkom en graag tot ziens op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. Download hier uw gratis toegangsbewijs.” 

Jos Loock-Alaerds

Ambassadeur van QiNanoTech
Mulderstraat 34
5975 VZ Sevenum

06-22211673

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.