Ook bedrijfsmakelaar voor een uur neemt deel aan de business beurs Boxmeer

Bezoek de Bedrijfsmakelaar Martien Jansen tijdens de business beurs Boxmeer in Stand nummer 8

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

bedrijfsmakelaarUTRECHT – BOXMEER – De Bedrijfsmakelaar voor een uur levert landelijk full-service diensten op het gebied van onroerend goed. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, huur, verhuur of bemiddeling, de Bedrijfsmakelaar voor een uur, regelt het allemaal voor een vaste lage prijs.

Martien Jansen
De bedrijfsmakelaar voor de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland is de heer Martien Jansen. Martien is gepokt en gemazeld in de regio Boxmeer en heeft zich in 2012 aangesloten als franchise makelaar, bij het landelijk opererende kantoor Aanhuurmakelaar.

Wij staan dit jaar samen met de franchise organisatie op de business beur Boxmeer, om meer naamsbekendheid te genereren voor onze concepten. Daarbij komen wij dolgraag in contact met verhuurders van kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, productieruimtes en overig zakelijk vastgoed. Ondernemers die op zoek zijn naar ruimtes, willen wij ook graag spreken. En zeker ook projectontwikkelaars. Het leuke van deze beurs, is dat je wel weet welke exposanten er allemaal zijn, maar geen idee hebt wie je allemaal gaat ontmoeten.

Daarom zijn we eerder dit jaar al nieuwspartner geworden bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te komen bij de bedrijven en ondernemers in de regio’s langs rivier de Maas.

Bezoek ons op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de business beurs Boxmeer in stand nummer 8. Bezoekers kunnen het digitale entreebewijs opslaan op de mobiele telefoon of printen, voor gratis toegang tot de beurs.

Bedrijfsmakelaar voor een uurBedrijfsmakelaar
De heer Martien Jansen

(Op afspraak kan er aan de Lionstraat 8 in Boxmeer worden afgesproken of bij u op het bedrijf.)

Maliebaan 24
3581 CP Utrecht

Telefoon : 088-2264887
Martien Mobiel : 06-53928294

Website : www.bedrijfs-makelaarvooreenuur.nl
E-mail : martien@makelaarvooreenuur.nl

Maasvallei Bedrijven
Bedrijfsmakelaar voor een uur is onlangs nieuwspartner geworden bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te komen bij de bedrijven in de regio’s langs rivier de Maas.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*