Ontmoet Eric en Stina van Kiyori uit Grubbenvorst tijdens de Maasvallei Expo 2017 te Venray

Sinds enige tijd is Eric ook REOB gecertificeerd voor het onderhoud van blusmiddelen en keurmeester Electrische arbeidsmiddelen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Eric en Stina

GRUBBENVORST – Eric en Stina – Kiyori uit Grubbenvorst bestaat reeds tien jaar en het bedrijf is gespecialiseerd in alle oplossingen en toepassingen op het gebied van noodverlichting, schoolbelsignalering, brandmeldinstallaties en camerabewaking. Eric heeft echter al een jaar of 18 ervaring in onze branche.

Kiyori is begonnen met noodverlichting, niet alleen decentraal (de losse lampen) maar ook de centrale noodverlichtingskasten. Wij verzorgen hiervoor de projectering, installatie en onderhoud. Projectering houdt in dat je kunt bepalen waar noodverlichting noodzakelijk/gewenst is zodat je het gehele traject kunt verzorgen. Voor veel klanten verzorgen we het jaarlijks onderhoud en de benodigde begroting hiervoor zodat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.

Naast de noodverlichting verzorgen we ook al jaren de aanleg en het onderhoud aan camera systemen, vrij recent hebben we bijvoorbeeld het camera systeem in stadion De Koel (VVV-Venlo) deels vernieuwd zodat de beeldkwaliteit weer up to date is. Tijdens de Maasvallei Expo laten we natuurlijk weer wat leuke snufjes zien.

Sinds enige tijd is Eric ook REOB gecertificeerd voor het onderhoud van blusmiddelen en keurmeester Electrische arbeidsmiddelen. Dit alles natuurlijk zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen ontzorgen en hiervoor een totaal pakket kunnen aanbieden.

Sinds een aantal jaren voeren we ook BPT, dit is een mooi product. Dit merk levert een goede kwaliteit intercom systemen. Wij verzorgen hiervoor de distributie in Nederland en ondersteuning voor installateurs in het geval van storingen. Op de Expo zullen we weer de nieuwste product lijn laten zien.

Erik en Stina staan achter hun producten en diensten.
Kort samen gevat willen wij onze klanten ontzorgen tegen een goede prijs, veel van onze klanten hebben we dan ook al jaren.

Voorheen namen wij deel aan de ondernemers vakdagen, dit is nu de Maasvallei Expo geworden. Natuurlijk doen wij hier graag aan mee, want dit nieuwe beursconcept spreekt ons enorm aan. Wij ontmoeten graag onze relaties in een goede sfeer en daarnaast is het altijd fijn om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Onze bezoekersdoelgroep is de ondernemer, klein of groot is niet relevant voor ons. Wij komen graag met ondernemers in contact omdat wij ze kunnen ontzorgen op gebieden waar men zich niet graag mee bezig houdt voor een goede prijs. Wij zijn compact en hebben korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen en een zeer goede service kunnen verlenen.

Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray. Als u de plattegrond bekijkt kunt u ons vinden op stand nummer 88. Om van de beurs een groot succes te maken gaan we zo’n 400 zakelijke relaties van ons uitnodigen om de Maasvallei Expo te bezoeken, besluit Stina Mark.

Kiyori Noodverlichting
Eric en Stina
Venloseweg 14
5971 CH Grubbenvorst

Telefoon : 077 374 5333
Mobiel : 06 52380954

E-mail : info@kiyori.nl
Website : www.kiyori.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.