Online live uitzendingen tijdens de business beurs Boxmeer

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 draait Petra haar shows tijdens de Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

live uitzendingenBOXMEER – Online live uitzendingen tijdens de business beurs Boxmeer – Het heeft drie jaar geduurd, maar eindelijk is het gelukt. Presentatietalent Petra Verbruggen van Design ik wel gaat bezoekers, deelnemers, exposanten en participanten verrassen met gave interviews en presentatiemogelijkheden tijdens de business beurs Boxmeer. Dit supergave mediamateriaal is dan live te volgen op de videoschermen in de beurshallen en wordt live uitgezonden middels online streamverbindingen, op Facebook en YouTube.

Je kunt op de business beurs al optimaal je producten, diensten en merken presenteren, maar hoe gaaf is het om mee te doen aan online vraaggesprekken, interviews en presentaties? Petra heeft enorm veel ervaring op presentatiegebied en is online inmiddels wereldberoemd door haar Tech Condo live shows. De Maasvallei stand, zal aangevuld worden met een studio omgeving, waar Petra interviews gaat houden, maar ze zal tevens ook rondlopen om bezoekers, standhouders en mensen aan te spreken.

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 draait Petra haar shows tijdens de Business Beurs Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve en hele gezellige beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Locatie: Lion Center Boxmeer, Lionstraat 8, 5831 AK, Boxmeer.
Datum: dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019.
Tijden: De beurs is voor bezoekers op beide dagen toegankelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Indien u interesse heeft om  ook deel te nemen aan de beurs, kunt u zich nog vrijblijvend aanmelden.

Bekijk hier de plattegrond voor een mooie positie op de beursvloer.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*