Ondernemerssessie: Waar sta jij over vijf jaar?

OOvB adviseurs en accountants presenteert 'ondernemerssessie’ met als thema “Waar sta jij over 5 jaar?” Maandagavond 17 juni – Roompot Vakantiepark Schaijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ondernemerssessieHEESCH – OOvB adviseurs en accountants organiseert op maandagavond 17 juni een ondernemerssessie voor relaties en geïnteresseerden met als thema “Waar sta jij over 5 jaar?”. Hierbij wordt ingegaan op strategische uitdagingen waar elke ondernemer mee te maken krijgt. Met de nadruk op persoonlijke doelen en plannen. Het decor is deze keer ook bijzonder te noemen. De ondernemerssessie vindt namelijk plaats in Familierestaurant Charlie, op het recentelijk vernieuwde Roompot Vakantiepark in Schaijk.

Tijdens de OOvB Ondernemerssessie “Waar sta jij over 5 jaar”, is een hoofdrol weggelegd voor twee ondernemers die in een persoonlijk verhaal vertellen wat hun plan en ambitie is. Die twee ondernemers zijn:

Charles Veerkamp – Roompot Vakantiepark Schaijk
Charles is een jonge ondernemer. Hij heeft het familievakantiepark van zijn ouders omgetoverd tot een modern vakantiepark waarbij de traditionele caravan plaats heeft gemaakt voor een eigentijdse vakantiewoning.

Marijntje van Benthum – Van Eigen Deeg
Na een universitaire studie Letteren en een baan in de online marketing, besloot Marijntje te kiezen voor een passie die ze als bakkersdochter van huis uit heeft meegekregen; het opzetten van een ambachtelijke koekjesbakkerij. Nu liggen haar producten bij Jumbo Supermarkten.

Het programma is als volgt:
Datum: Maandagavond 17 juni

Locatie: Roompot Vakantiepark Schaijk, Hermanusweg 4, Schaijk

Tijdstip: 19.00 uur – Rondleiding Vakantiepark (optioneel)
19.30 uur – Ontvangst
20.00 uur – Welkom door Jeroen van Boekel
20.10 uur – Van droom naar nieuw vakantiepark – Charles Veerkamp
20.45 uur – Van koekje naar een echt bedrijf – Marijntje van Benthum
21.30 uur – Netwerkborrel

Deelname aan deze OOvB Ondernemerssessie is gratis en aanmelden kan heel
eenvoudig via www.oovb.nl.

Over OOvB
OOvB adviseurs en accountants is een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch staan wij, met een team van acht vennoten en zo’n 90 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

Kijk voor meer informatie op de website van OOvB adviseurs en accountants of klik hier voor meer artikelen op de Maasvallei website.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.