Ondernemersprijs-genomineerde Renske Cuijk opent de deuren voor publiek

Zaterdag 30 juni open dag bij genomineerde Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg

ondernemersprijs-genomineerde-renskeCUIJK – Wil jij weten wat Ondernemersprijs-genomineerde Renske van den Berg precies doet met haar bedrijf Renske Natuurlijke Diervoeding? Bezoek dan op 30 juni aanstaande de open dag. Van 13.00 tot 18.00 uur ontvangt Renske het publiek aan de Beerseweg 34a in Cuijk. Dat doet ze niet alleen. Ze krijgt hierbij hulp van tv-dierenarts Piet Hellemans en Ivo Putman (van Robs Grote Tuinverbouwing).

“Ons bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar”, begint Renske te vertellen. “Daarnaast ben ik natuurlijk recent enorm verrast met de nominatie voor de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord-Limburg. Alle reden dus om uit te pakken. De open dag belooft echt een ware belevenis te worden voor honden- en kattenliefhebbers. We zetten onze klanten in het zonnetje; zonder hun support was dit alles niet mogelijk geweest.”

Passie voor dieren
“Hier hadden we 25 jaar geleden echt niet van kunnen dromen”, gaat ze verder. “We fokten toen Golden Retrievers en wonnen alles wat er te winnen viel. Toch vonden we de voeding niet toereikend. Zo ontstond bij mijn man Jan en ik het idee voor Renske Natuurlijke Diervoeding. Voeding speelt namelijk een heel belangrijke rol bij de gezondheid, het gedrag, de prestaties en het uiterlijk van honden en katten.”

Bij Renske Natuurlijke Diervoeding gebeurt alles uit liefde en passie voor de dieren. “Zij zitten écht zichtbaarder lekkerder in hun vel als ze onze voeding krijgen. Klachten zoals voortdurend ruien, chronische diarree, onrustig of hyperactief gedrag verminderen en verdwijnen zelfs volledig. Variatie is daarbij ook belangrijk. Wij eten tenslotte ook niet graag iedere dag hetzelfde.” Renske mag dan 64 zijn; ze studeert nog dagelijks een half uur om tot nieuwe inzichten en verbeteringen te komen. “Prijs is daarbij nooit bepalend; wij willen echt het beste voor de dieren”, zegt ze enthousiast.

ondernemersprijs-genomineerde-renske

Over Renske
Renske van den Berg is de bedenkster en hét gezicht van Renske Natuurlijke Voeding in Cuijk; leverancier van honden- en kattenvoer in binnen- en buitenland. 25 jaar geleden begon ze dit bedrijf samen met haar man Jan, maar inmiddels is het een écht familiebedrijf geworden waarin haar drie kinderen ook een belangrijke rol in spelen. Ze leveren in heel Europa en zetten momenteel de eerste stappen op de Chinese markt. Tijdens de open dag op zaterdag 30 juni van 13.00 tot 18.00 uur ontdek je er alles over.

Ga voor meer informatie naar www.renske.com.

Lees hier een eerder artikel over (Ondernemersprijs-genomineerde) Renske’s open dag op de Maasvallei Site.

RENSKE NATURAL PETFOOD BVondernemersprijs-genomineerde-renske
Beerseweg 34A
5431LC Cuijk

Telefoon : 0485 316491

E-mail : info@renske.com
Website : www.renske.com

Print Friendly, PDF & Email