Ondernemers Ton Lamers en Bas Visser uit Sint Agatha verdubbelen hun personeelsbestand

bouwmanagement-en-bouwtechnieken-lamers-en-visser-sint-agatha-tumpfoto-maasvallei-netwerk
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ondernemers-ton-lamers-en-bas-visser-sint-agatha-verdubbelen-personeelsbestand-bouwmanagement-en-bouwtechnieken-lamers-en-visser-sint-agatha-tumpfoto-maasvallei-netwerkSINT AGATHA – De zaken gaan goed bij Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken uit Sint Agatha. Op dit moment wordt de huidige locatie verbouwd om ruimte te maken voor maar liefst zes nieuwe medewerkers.

“Doordat we de afgelopen jaren flink hebben meegeschreven op openbare aanbestedingen, ook wel tenders genoemd, begint dat nu de vruchten af te werpen,” vertelt Ton Lamers. Daarnaast worden we ook steeds meer gevraagd door partijen uit ons netwerk en dat leidt ook concretere opdrachten, voegt Bas Visser er aan toe. Door onze expertise werken wij landelijk, echter valt het op dat we ook zeker betrokken raken bij nieuwe op handen zijnde projecten in de regio. Een mooi voorbeeld hiervan is de Kerk aan de Valuwe in Cuijk.

ondernemers-ton-lamers-en-bas-visser-sint-agatha-verdubbelen-personeelsbestand-lamers-en-visser-bouwmanagement-en-bouwtechnieken-sint-agatha-ton-lamers-1-project-broeksingel-43-malden-gemeente-heumen-maasvallei-netwerk

Om goed te kunnen investeren in groei hebben wij deze week onze laatste vacature kunnen invullen met bouwkundige ingenieurs, die bij ons op kantoor komen werken en ook concrete bouwbegeleiding kunnen doen bij projecten op locatie. Wij hebben ervoor gekozen om onze nieuwe medewerkers niet op basis van detachering, payrolling of uitzendconstructies aan te nemen, maar hen in loondienst te nemen, zodat onze medewerkers zich ook helemaal thuis voelen bij ons bedrijf en optimaal kunnen genieten van onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over netwerken gesproken; de verbouwing wordt gedaan door Van Gemert Installatietechniek uit Overloon, Schildersbedrijf Willems uit Rijkevoort en JvG Bouw- en Timmerwerken uit Geffen. Wij zijn aangesloten bij Maasvallei Wonen en de Vastgoed Society Land van Cuijk en Maasduinen omdat daar voor de bouwzaken de belangrijkste contacten rondlopen. En we zijn natuurlijk ook aangesloten bij Maasvallei Netwerk om centraal onze informatie te brengen, halen, delen en te verspreiden onder de ondernemers.

We staan volop in het bedrijfsleven, we zijn zichtbaar in beeld en we zien de toekomst van ons bedrijf zonnig tegemoet.

Indien u bouwplannen heeft, lijkt het ons heel leuk als we u daarover vrijblijvend en zonder verplichtingen advies over mogen geven, want door onze werkwijze en calculaties, weet u altijd precies vooraf met welke kosten u allemaal te maken krijgt. Wij kunnen namelijk met chirurgische precisie uw bouw van A tot Z begroten en begeleiden.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BV

lamers-en-visser-boumanagement-en-bouwtechnieken-sint-agatha-ton-lamers-bedrijfslogo-maasvallei-netwerkDe heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.