Ondernemer Marc de Groot van DGOC specialist op terrein van Online Marketing

VENRAY – Ondernemer Marc de Groot van De Groot Consultancy B.V. is specialist op het terrein van Online Marketing. Zijn onderneming doet mee aan de Maasvallei Expo.

Hij is erg gemotiveerd zich te laten zien op de komende beursdagen in Venray. “Wij hebben klanten door het hele land en daarbuiten, maar wij willen ons juist ook meer laten zien aan de lotkale ondernemers in onze eigen regio. Ook offline zichtbaarheid is belangrijk!”

DGOC bestaat uit Online Marketing specialisten voor het MKB. Marc: “Wij zijn nodig bij bedrijven met online stategie vraagstukken waarbij de stap om iemand in dienst te nemen specifiek voor online marketing te groot is. Ons motto is ‘MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing’. De ontwikkelingen binnen het speelveld van online marketing gaan namelijk altijd razend snel en daarom is het moeilijk te zeggen wat het meest belangrijk is.”

DGOC bestaat sinds 2011. Ondernemer De Groot hoopt tijdens de Maasvallei Expo ondernemers in Klein MKB en succesvolle eenpitters te ontmoeten, zoals hij met nadruk meldt. “Wij laten graag zien dat een online marketing strategie onmisbaar is voor elk bedrijf, zeker anno 2017 en dat het bovendien ook goed is dit in Jip & Janneke taal uit te leggen moet zijn.”

 

Waarom bezoekers onze stand moeten bezoeken? “Alleen al vanwege ons Rad van Fortuin waarbij iedereen een keer mag draaien en kans maakt op een mooie prijs!”

 

 

 

 

Marc de Groot
De Groot Online Consultancy B.V.
website: www.dgoc.nl
telefoon: 077-2086000

Print Friendly, PDF & Email