Ondernemer Marc Gelmers van OTSUTECH uit Nieuw Bergen aan het woord over Industrial Solutions

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

otsutech-industrial-solutions-nieuw-bergen-lb-marc-gelbers-de-flammert-1002c-foto2-maasvallei-netwerkNIEUW  BERGEN – Sinds 1999 zijn wij specialist en groothandel op het gebied van industriële producten die te maken hebben met watertechniek, zegt directeur Marc Gelmers van OTSUTECH te Nieuw Bergen.

Onze producten worden hoofdzakelijk gebruikt in de sectoren food, cleaning, agri, industrie en aanverwante sectoren. U moet dan denken aan reinigingssystemen, slangen, haspels en toebehoren, kranen en afsluiters, koppelingen en fittingen, tank- en cipreiniging, pompen en watertechniek, afwateringssystemen, industriële reiniging en agrizaken. Kortom, wij leveren echt alles op dit gebied, u kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het gewoon op voorraad.

otsutech-industrial-solutions-nieuw-bergen-lb-marc-gelbers-de-flammert-1002c-product-info-maasvallei-netwerk

Onze klanten zitten door heel het land, maar om ook wat meer feeling te krijgen met de regio Land van Cuijk en Maasduinen zijn we lid geworden van Maasvallei Netwerk om via de website Maasvallei.Net wat meer kennis en informatie uit te wisselen. Indien u vragen hebt over onze producten en diensten horen wij het graag.

OTSUTECH_logo_payoff-maasvallei-netwerkOTSUTECH Industrial Solutions
De heer Marc Gelmers
De Flammert 1002c
5854 NA NIEUW BERGEN

Telefoon : 0485-769002
Mobiel : 06-31304308

E-mail :    info@otsutech.com
Website : www.otsutech.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.