On Stage en 2 Join aan het woord

Voor de verbinding tussen onderwijs, bedrijven en de kernwaarden duurzaamheid

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Tijdens de Open Coffee in de showroom van IndiEco te Boxmeer presenteerde Sandra Reuvers en Johan de Kievit hun kick off, voor het nieuwe jaar. Goede plannen want het draait volgend jaar om de verbinding tussen onderwijs, bedrijven en de kernwaarden van het begrip duurzaamheid.

Sandra Reuvers is de kersverse projectleider van de onderwijs organisatie On Stage. Het doel van On Stage is om vmbo leerlingen kennis te laten maken met beroepsbeoefenaars in het Land van Cuijk en Maasduinen. Het gaat dan om de leerlingen van het Merletcollege, Elzendaalcollege en Metameer. Voor het op handen zijnde beroepenfeest is Sandra op zoek naar zo’n 250 bedrijven uit de regio om de leerlingen te helpen met hun beroepskeuze.

Johan de Kievit is met zijn bedrijf 2 Join, verkoopadviseur op het gebied van duurzame producten en diensten. Denk aan houtpelletkachels, zonnepanelen, collectoren, warmtepompen, LED verlichting en interessante oplossingen. Hoofdzakelijk adviseert Johan bedrijven uit de agrarische sector en de industrie. Maar ook de particulier met hoge stook- en energiekosten kan bij Johan terecht voor forse besparingen, subsidies en 0 euro op de energierekening.

Johan die tevens ambassadeur van IndiEco is, biedt installateurs en installatiebedrijven complete dealerpakketten voorzien van aantrekkelijke prijzen en technische ondersteuning op het gebied van duurzame oplossingen.

De volgende Open Coffee bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 25 januari 2019.

Open Coffee Maasvallei in Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 25 januari 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur

Adres : Lionstraat 8 – 5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.