Omroep Land van Cuijk op de business beurs Boxmeer

Bezoek de stand van Omroep Land van Cuijk tijdens de business beurs Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Omroep Land van CuijkBOXMEER – Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 wordt de Business Beurs Boxmeer gehouden. Omroep Land van Cuijk is daar heel betrokken bij met een super enthousiast team van radio- en televisiemakers.

Omroep Land van Cuijk

Erik Wille: “Tijdens de exposantenavond zijn we super enthousiast geworden over de business beurs. We zien als geen ander de toegevoegde waarde van regionale samenwerkingen in. Wij willen ons als streekomroep, graag presenteren aan de andere exposanten en bezoekers van de beurs.”

Live uitzendingen tijdens de beurs

Om goed te laten zien en horen wat wij precies doen en betekenen voor de regio, pakken wij deze keer extra goed uit. We nemen onze radiostudio mee naar de beurs alwaar we live-uitzendingen gaan maken aan de hand van een aangepaste programmering. Met behulp van camera’s programmeren we beelden van de beurs op een groot scherm. We gaan vraaggesprekken houden met bezoekers en exposanten op de beursvloer die we live uitzenden op de radio en we draaien een reportage tijdens het evenement die vervolgens op televisie zal worden uitgezonden.

In aanloop naar de beurs komt er een promotie spotje op de radio die we tien keer per dag gaan uitzenden om zo iedereen die radio wil komen kijken, de kans te geven om zich aan te sluiten tijdens de Business Beurs.

Beluister hieronder de radiocommercial.

Bekijk de video over de ondernemers die wij gemaakt hebben.

Alle reden dus om onze studio te bezoeken tijdens de Business Beurs Boxmeer. Bestel via deze link uw gratis toegangsbewijs. Graag tot ziens op de beurs.

“Omroep Land van Cuijk is de regiozender voor de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Grave en alle omliggende dorpskernen. Nieuws- en achtergrondreportages wisselen elkaar af in onze gevarieerde programmering waarin alle ruimte is voor actualiteiten, cultuur, sport en politiek.”

Omroep Land van Cuijk
Studio: Breestraat 1D
5845 AX Sint Anthonis

Telefoon: 0485-381777
Adverteren: 06-25257599

E-mail: info@omroeplvc.nl
Website : http://www.omroeplvc.nl/
Facebook : Omroep Land van Cuijk

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*