Olav Mol en Jack Plooij brengen ondernemers in versnelling tijdens het business event BE2019

Persbericht van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ondernemers in versnellingBEUGEN – Persbericht van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. – Olav Mol en Jack Plooij brengen ondernemers in versnelling tijdens het business event BE2019 – Ondernemers dienen continu in beweging te zijn om aan kop te blijven, of in de voorhoede mee te spelen.

Ondernemers in versnelling
Daarom staat het business event BE2019 op 28 mei in het teken van Speed up your business! Het event wordt dit keer compleet anders ingestoken dan voorgaande jaren. In een tour door de regio kunnen ondernemers hun licht opsteken bij andere ondernemers rondom belangrijke thema’s: innovatie, educatie en duurzaamheid. Aansluitend nemen Olav Mol en Jack Plooij de ondernemers mee in een exclusief kijkje achter de schermen van Formule 1.

Om ondernemers qua business verder te helpen op terreinen die actueel en relevant voor hen zijn, start het event met een tour rondom de thema’s innovatie, educatie en duurzaamheid. Tijdens de tour worden ondernemers met bussen naar twee zelfgekozen regionale bedrijven gebracht die hun kennis en ervaringen rondom het thema delen. Want uiteindelijk leer je van collega-ondernemers of -ondernemingen het meest. De bedrijfsbezoeken worden zeker geen promotieverhalen van de betreffende bedrijven, maar zijn er vooral op gericht om meer van elkaar te leren rondom één van de thema’s.

Leren van andere ondernemers
Ontdekken hoe je mensen binnenhaalt, opleidt en vasthoudt? Kennismaken met de innoverende kracht van de regio? Of nieuwsgierig naar slimme duurzame toepassingen en oplossingen? Bekijk het complete programma en de verschillende bedrijfsbezoeken op be2019.nl

  • Innovatie: ITB Climate en Marel Poultry
    Educatie: Kepser, Vakopleiding Techniek en TechnoPromo en Labschool ROC de Leijgraaf
    Duurzaamheid: Maasziekenhuis en Blue Acres

Formule 1 Show
De dag eindigt na een gezamenlijk buffet in Schouwburg Cuijk met de Formule 1 Show. Commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij delen interessante feiten, anekdotes en geheimen van coureurs. De heren vertellen je alles over de hoogste klasse in de autosport tijdens een exclusief kijkje achter de schermen.

Tickets voor Speed up your business
Heb je nog geen tickets voor jou en je zakenrelatie en wil je hét regionale business event van het jaar niet missen? Bestel dan je kaarten voor 15 euro per persoon via be2019.nl.

ondernemers in versnelling

Bekijk hier meer nieuwspartners van de Maasvallei.net website. Zelf nieuws aanleveren? Klik dan hier.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.