Noord-Limburg Business is ook mediapartner van de Maasvallei Expo 2017 te Venray

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Noord-Limburg BusinessNIJMEGEN – Noord-Limburg Business – “Even voorstellen: wij zijn Aysun-Mahubessy-Saruhan en Sofie Fest. Samen zijn wij verantwoordelijk voor Noord-Limburg Business, het regionale business to business mediamerk voor de regio Noord-Limburg en omstreken. Als mediapartner van de voorganger van de Maasvallei Expo willen wij ook nu niet ontbreken op de Maasvallei Expo 2017.”

Noord-Limburg Business

“Naast hét magazine dat 6 keer per jaar verschijnt, kun je op www.noordlimburgbusiness.nl nieuws uit de regio vinden. Ook via social media houden wij ondernemers op de hoogte. Daarnaast organiseren wij diverse netwerkbijeenkomsten zoals de autotestdagen (drie keer per jaar) en de Business Ontmoet Business bijeenkomsten (bob.noordlimburgbusiness.nl, 6 keer per jaar).
Ondernemers die op zoek zijn naar middelen om hun producten, diensten en/of naamsbekendheid te vergroten kunnen bij ons terecht. Wij maken graag een mediacampagne op maat.”

Media en Communicatie 

Een effectieve mediastrategie ligt in het verlengde van de communicatiestrategie; het gaat uit van jouw doelgroepen en is volledig afgestemd op jouw organisatie! Voor iedere klant en voor ieder product is deze mediastrategie weer anders. En dat vraagt om een frisse, onafhankelijke kijk. Wij kunnen alles in eigen huis; of het nu gaat om een website, direct mail, reportage of advertentie. Samen gaan we voor de juiste mediastrategie.

Het bedrijf Noord-Limburg Business is dit jaar toe aan de 11e jaargang. Uitgeverij Van Munster Media bestaat sinds 2001.Het regionale platform Noord-Limburg Business is zowel online als offline actief. Noord-Limburg Business wordt onder andere als print magazine met een oplage van 4.100 exemplaren verspreid onder de regionale ondernemers van Noord-Limburg en bevat diverse artikelen over bedrijven en initiatieven, maar ook algemene actualiteiten die de MKB-ondernemer aangaan. Tevens treft u er verslagen van de door ons georganiseerde bijeenkomsten zoals BOB-borrels, autotestdagen en tafeldiscussies waarbij ondernemers uit de regio van harte welkom zijn.

De website van Noord-Limburg Business biedt onder andere interessante artikelen van diverse columnisten, actueel nieuws, een uitgebreid bedrijvenregister en foto’s, filmpjes en korte terugblikken van onze bijeenkomsten. Ook kunt u er alle verschenen edities bekijken en artikelen teruglezen. Daarnaast is Noord-Limburg Business actief op social media en verschijnt er regelmatig een nieuwsbrief.

“Wij doen mee aan de Maasvallei Expo omdat wij jarenlang mediapartner van de voorganger van de Maasvallei Expo waren. En wij het belangrijk vinden om als mediamerk in de regio ons gezicht te laten zien, kunnen wij ook bij deze beurs niet ontbreken.”

“Net als voorgaande jaren verwachten en hopen wij in contact te komen met ondernemers uit de regio met een interessant verhaal. Uiteraard helpen wij ook graag als er publiciteits–vraagstukken zijn.”

“Onze bezoekers doelgroep zijn de mkb-ondernemers uit de regio Noord-Limburg en omstreken.”

“We willen graag laten zien hoe veelzijdig we zijn. Met een magazine, website, inzet van social media en diverse netwerkbijeenkomsten kan elke ondernemer bij ons terecht.”

“Iedereen die iets interessant te melden heeft, verwelkomen we in onze stand. Wij blijven graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio!”

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de evenementenhal te Venray in stand nummer 81, zie plattegrond.”

Noord-Limburg BusinessSalesmanager Noord-Limburg Business
Aysun Mahubessy-Saruhan
024 – 6241917
aysun@vanmunstermedia.nl

 

 

 

 

 

 

Noord-Limburg BusinessHoofdredacteur Noord-Limburg Business
Sofie Fest
024-3501352
sofie@vanmunstermedia.nl

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekadres:
Van Munster Media
Kerkenbos 12-24a
6546 BE Nijmegen

Telefoon : 024 3738505

Website : www.vanmunstermedia.nl
E-mail : info@vanmunstermedia.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.