No Cure no Pay bij IncassoPlein Eindhoven

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

EINDHOVEN – No Cure no pay IncassoPlein uit Eindhoven is in 2010 opgericht door directeur Maarten Bijleveld. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige partner op het gebied van creditmanagement.

Op gebied van incasso’s hanteren wij een no cure, no pay beleid. Dat wil zeggen dat wij de extra kosten op uw vordering verhalen bij uw debiteur. Dit doen wij op een manier zonder de relatie tussen u en uw debiteur te verstoren. Middels vriendelijke, doch duidelijke telefoontjes, brieven en e-mails geven wij de debiteur gelegenheid om binnen een bepaalde periode te reageren om de vordering te voldoen of om uit te leggen wat er precies aan de hand is.

De praktijk leert dat debiteuren snel reageren door onze aanpak, zodat de vordering direct voldaan wordt of dat er een betalingsregeling wordt afgesproken en nagekomen.

Omwille van de hoge griffiekosten vandaag de dag, zijn klanten vaak huiverig om naar de rechter te gaan bij lagere bedragen op de vordering.  In zo’n situatie is het zeker raadzaam om het IncassoPlein in te schakelen, want met onze kennis en expertise liggen de kansen vaak beduidend hoger dan verwacht.

“Omdat wij ook klanten in het Land van Cuijk en Noord-Limburg hebben, presenteren wij ons regelmatig op de netwerkbijeenkomsten en beurzen van Maasvallei.Net. ”

Neem voor vragen over uw creditmanagement of hoofdpijn dossiers, gerust contact met ons op.

IncassoPlein Creditmanagement
Torenallee 20
5617 BC Eindhoven

Telefoon : 040 2411036

E-mail : incasso@incasso-plein.nl
Website : www.incasso-plein.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*