Nieuwe vestiging voor Mar-Oil in Groeningen Vierlingsbeek

We zijn er ook voor de particulier die vloeistoffen nodig heeft voor de auto, motor of scooter.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

GROENINGEN VIERLINGSBEEK – Sinds kort heeft Mar-Oil een nieuwe vestiging aan de Molenweg 10a in Groeningen Vierlingsbeek. Mar-Oil levert alles op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen, vloeistoffen en gassen.

Marc Oudenhoven vertelt

De afgelopen jaren is Mar-Oil flink gegroeid in de branche. Dit hebben wij mede te danken aan onze samenwerkende partners, vertegenwoordigers en handelsagenten. We hebben afnemers uit allerlei branches, sectoren, werkgebieden en expertises. Ons werkgebied is hoofdzakelijk Zuid Nederland.

Gas voor particulieren

Maar we zijn er ook voor de particulier die vloeistoffen nodig heeft voor de auto, motor of scooter. De particulier kan eveneens bij ons terecht voor gassen. Gassen voor de barbecue, terras verwarming, kachel of gewoon campinggas. De mensen kunnen hiervoor zelfs terecht op zaterdagmorgen bij ons depot.

Gas voor de Industrie

En zo leveren wij ook industrieel gas. Gas voor bijvoorbeeld lasapparaten, heftruckflessen, onkruid verdelging, wegenbouw en dakdekkers, voor het verhitten van dak bitumen en het solderen van lood, koper en zink. Daarnaast leveren wij ook complete gasinstallaties voor particulieren en bedrijven in buitengebieden, waar geen vaste gasaansluitingen aanwezig zijn.

Wij zijn een officieel handelsdepot op het gebied van gassen, van de drie voornaamste merken. Mensen kunnen de gasflessen zelf ophalen of laten bezorgen door onze chauffeur. Bestellen kan via onze nieuwe webshop. Ga naar www.smeermiddelenwinkel.nl om uw bestelling door te geven.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom van onze nieuwe vestiging.

Mar-Oil Olieservicemar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruist
Marc Oudenhoven
Molenweg 10a
5826 BZ GROENINGEN- VIERLINGSBEEK

Telefoon : 0478-561541
Fax : 084-2284260

E-mail: info@mar-oil.nl
Website: www.mar-oil.nl
Facebook: Mar-Oil Oliehandel

Mar-Oil is nieuwspartner van Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*