Nieuwe focuskoers voor Airbagbank en GENIUS Airbagrecycling uit Cuijk

CUIJK – Begin van het jaar hebben de heren Niels Ermers en Martijn Gerrits uit Mill het bedrijf Airbagbank, waar ze al jaren met plezier werken, mogen overnemen om de zaak grensverleggend verder uit te bouwen tot een Europees begrip in de Automotive Industrie.

De focus van Airbagbank ligt met name op de uitbreiding over de verkoop, acquisitie, marketing en branding van o.a. autogordels, airbags, stuurwielen en aanverwante artikelen, voor praktisch alle automerken. En dat is een unieke marktpositie voor de branche, want binnen de automotive industrie maken autodealers, garages en schadeherstelbedrijven, al jaren lang dankbaar gebruik van de Airbagbank om klanten voordelige onderdelen te bieden die zo goed als nieuw zijn. “Want waarom zou je meer betalen dan nodig? Zonde toch?”

De technische ondersteuning voor Airbagbank, wordt uitgevoerd door GENIUS Airbagrecycling. Door de jarenlange kennis, ervaring en expertise van Erwin van Dooren en Jeroen Meeuwssen was het logisch dat de focus voor al deze duurzame innovaties zich volledig richt op o.a. Airbagstoringen, Airbagrecycling, Airbagstekkers, Camera Calibratie en nieuwe producten. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen behoren het bijhouden van vakkennis, literatuur, wet- en regelgeving en de veiligheidseisen van onderdelen, natuurlijk ook tot de dagelijkse praktijk.

In de ontstekingsruimte worden afgekeurde airbags en gordelspanners gecontroleerd onschadelijk gemaakt om er daarna weer veilige en duurzame producten van te maken.
Van links naar rechts op de foto: Martijn Gerrits, Niels Ermers, Erwin van Dooren en Jeroen Meeuwssen.

De Airbagbank bestaat momenteel uit een team van drie mensen en het team van GENIUS Airbagrecycling bestaat uit vier mensen. Indien u meer wilt weten over de producten, diensten en expertise van beide bedrijven, kunt gerust contact opnemen.  Of zoek hier naar eerdere artikelen.

 

Print Friendly, PDF & Email