Nieuwe eigenaren voor Slijterij en Drankenhandel Cevelum te Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Onlangs is slijterij en drankenhandel Cevelum overgenomen door het super enthousiaste koppel, Georgetine Patra en Laurence van Domburg Scipio. Georgetine heeft een achtergrond in de zorgsector en Laurence heeft een jarenlange carrière achter de rug, als internationaal handelsagent in de food industrie.

Nieuwe uitdaging

“Wij waren al langer op zoek naar een bestaande slijterij met een drankenhandel om over te nemen”, zegt Laurence. Het reizen over te hele wereld is me door de jaren heen een beetje tegen gaan staan. “Wij vonden het wel mooi geweest. “En het werd echt tijd voor een nieuwe uitdaging”, vult Georgetine aan. Het voortzetten van de slijterij en de drankenhandel is ons op het lijf geschreven. Door het uitbreiden van ons assortiment met nieuwe dranken en producten willen wij onze klanten blijven verrassen met nieuwe smaken. De mensen mogen de nieuwe dranken en producten gerust proeven in de winkel.

Warm bad

We zijn toch wel in een warm bad terecht gekomen in Cuijk, want men is blij dat de slijterij gewoon wordt voortgezet door nieuwe ondernemers. Inmiddels hebben we met de meeste klanten al kennis kunnen maken en lopen de bestellingen gewoon door. Om ook bij nieuwe klanten in beeld te komen hebben wij ons aangesloten bij de Maasvallei bedrijven. En daar waar wij altijd de dranken mogen leveren voor de Maasvallei activiteiten, staan wij dit jaar nu ook zelf op de Business Beurs in Boxmeer.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Tijdens de beurs willen wij graag kennis maken met andere ondernemers uit de regio en kunnen de bezoekers onze speciale dranken proeven en proberen. Helemaal in aanloop naar de kerst en het nieuwe jaar, is er natuurlijk niets mooiers dan het geven van relatiegeschenken. Wij bieden speciale beursacties op bierpakketten, wijnen, likeuren, champagnes en bon bons. Wij zijn enorm blij dat wij ons kunnen presenteren op een regionale business beurs.

Bezoek Slijterij en Drankenhandel Cevelum op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Business Beurs Boxmeer in stand nummer 6. Bekijk hier de plattegrond en hier de andere exposanten. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs. Uiteraard bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel.

Slijterij en Drankenhandel Cevelumdrankenhandel cevelum cuijk
Louis Jansenplein 3
5431 BV Cuijk

Telefoon : 0485-312506

E-mail : info@cevelum.com
Website : www.cevelum.com
Facebook : Slijterij en Drankenhandel Cevelum

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*