Nieuwe collega’s gezocht bij Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen BV in Cuijk

Delen wordt enorm gewaardeerd

CUIJK – Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen BV uit Cuijk is op zoek naar nieuwe collega’s voor in de werkplaats. Chef Werkplaats Eddie Smits legt uit, waarom het zo leuk is om bij het bedrijf te werken en wat het werk inhoudt.

Ik heet toevallig Smits van mijn achternaam, maar ben geen familie van mijn gelijknamige werkgevers, zegt Eddie Smits. Echter voel ik mij wél al 20 jaar helemaal thuis bij dit mooie familiebedrijf, dat dit jaar het 170 jarige bestaan mag vieren.

Ik ben geboren in Haps, woonachtig in Velp (NB), 17 jaar gelukkig getrouwd met mijn vrouw Ingrid en samen hebben wij twee schatten van dochters in de leeftijd van 14 en 17 jaar. Mijn hobby’s zijn fitnessen, klussen, renoveren en de tuin onderhouden.

Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om de groeiende vraag naar onze producten verder te kunnen continueren. De werkzaamheden zijn veelzijdig want het gaat over het zagen, frezen, schuren, polijsten en afwerken van diverse steensoorten. De meeste werkzaamheden gaan met CNC machines, maar de afwerking gaat veelal met de hand.

In die zin is het ook wel zwaar werk en door de natte slijpwerkzaamheden ook geen schoon werk. Maar daar staat tegenover dat onze werkgevers altijd bezig zijn met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden om het werk zo aangenaam, licht en makkelijk mogelijk te maken.

En dat zie je zeker terug want ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers, zonder negen tot vijf mentaliteit. De sfeer is uitstekend en onderling is er absoluut sprake van een persoonlijke band. De verdiensten zijn goed, we hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en zo nu en dan is er ruimte voor een leuk bedrijfsfeest.

Maar het allerbelangrijkste is de waardering die wij doorgaans krijgen voor onze werkzaamheden.

Handige mensen met een technische achtergrond die ons mooie vak willen leren raad ik zeker aan om bij ons te solliciteren. Hieronder treft u de contactgegevens en dan kunt u vragen naar Camiel Smits.

Steenhouwerij J.H. Smits & Zonen BV
Heeswijksestraat 9
5431 SB Cuijk

Telefoon : 0485-312786

Like ons op Facebook

E-mail : info@steenhouwerijsmits.nl
Website : www.steenhouwerijsmits.nl

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd