Nieuwbouw ontwikkelen aan de Zaanoever te Zaandam

duurzaam ontwikkelen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha, heeft het afgelopen jaar de opdracht gekregen het nieuwbouw ontwerp van Mies architectuur in Zaandam uit te werken. Het ontwerp bestaat uit 3 gebouwen, in totaal 116 appartementen, 7 herenhuizen en een vrijstaande woning aan de Zaanoever op het oude NUON terrein te Zaandam.

Lamers en Visser ontwikkelen voor Bouwmaatschappij Verwelius BV de nieuwbouw van 3 gebouwen. In totaal 116 appartementen, 7 herenhuizen en een vrijstaande woning aan de Zaanoever op het oude NUON terrein te Zaandam. De ontwikkeling van dit gebied levert een bijdrage aan het programma MAAK Zaanstad. Dit programma is bedoeld om van Zaanstad ook in de toekomst een aantrekkelijke plek voor wonen en werken te maken. Het project ligt direct aan de Zaan, dichtbij het stadshart en door de ligging naast de Prins Bernardbrug een bepalend aangezicht voor de stad. Het hoogste punt torent meer dan 30 meter boven het maaiveld uit.

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.