Nieuwbouw bedrijfspand Hattemerbroek

nieuwbouw bedrijfshal met kantoorruimte

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha, heeft afgelopen jaar de opdracht gekregen om voor de nieuwbouw van een bedrijfspand in Hattemerbroek het ontwerp te maken, de constructieberekening en constructietekening, het uittekenen van de benodigde stukken en het aanvragen van de vergunningen.

Op het bedrijven terrein H2o in Hattemerbroek, wat nog volledig in ontwikkeling ligt, wordt ook dit project gerealiseerd voor Yello B.V.

Yelloo B.V. is gespecialiseerd in het verhuren, monteren en demonteren van steigers, hangbrug installaties en bouwliften. Bij dit project is Lamers en Visser gevraagd het ontwerp te maken, de constructieberekening, de constructietekening, het uittekenen van de benodigde stukken en het aanvragen van de vergunningen.

Momenteel zit Yelloo B.V. gevestigd in Zwolle en zullen na de realisatie van het nieuwe pand in Hattemerbroek verhuizen. Voor de opslag van de steigers, hangbruginstallaties en bouwliften is er een bedrijfshal gerealiseerd. Om de logistiek binnen het bedrijf te optimaliseren is er overkapping aan de achterzijde van de hal te vinden. Aan de voorzijde van deze bedrijfshal zit het kantoor gedeelte, wat het aanzicht voor het bedrijf gaat vormen wanneer men het bedrijventerrein betreed. Dit kantoorgedeelte is dan ook het uithangbord voor het bedrijf en vormt een samenhangend geheel met de achterliggende hal.

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.