Nieuwbouw bedrijfspand in Haps voor Van Elst

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA– Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft in 2017 de opdracht gekregen om een nieuwbouw bedrijfspand, bestaande uit een bedrijfshal en kantoorruimte te ontwikkelen voor Van Elst containerverhuur op het RBL terrein te Haps.

 

 

In 2017 heeft Lamers en Visser de opdracht gekregen voor de nieuwbouw van een bedrijfspand voor Van Elst BV in Haps. Al sinds 1989 is Van Elst specialist in containerverhuur en transport voor zowel bedrijven als particulieren. Van Elst, specialist in containervervoer is voornemens een nieuw bedrijfspand, bestaande uit een bedrijfshal en kantoorruimte te betrekken op het RBL terrein te Haps. In de 1e fase zal hier een bedrijfshal van 2.580 m2 gebouwd worden. Voor de 2e fase staat het kantoor en werkplaats gepland met een oppervlakte van 1.040 m2.

Vorige week is het hoogste punt (19,3 meter) van de bedrijfshal bereikt! Het hijsen van het spant aan het bedrijfsgebouw van Van Elst. Het spant heeft een hoogte van 4,3 meter en een vrije overspanning van 48 meter. Bekijk hier de video: 

In de kou en onder het genot van een warm worstenbroodjes hebben alle medewerkers van Lamers en Visser deze mijlpaal mogen aanschouwen!

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.