Nieuwbouw 18 appartementen en 30 woningen GGZ te Dongen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha is bouwkundig en constructief betrokken geweest bij de nieuwbouw van 18 appartementen en 30 woningen GGZ te Dongen.

Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha is bouwkundig en constructief betrokken geweest bij de nieuwbouw van 18 appartementen en 30 woningen GGZ te Dongen.

Op het terrein van GGz Breburg aan de Heuvelstraat in Dongen worden een appartementencomplex met 18 appartementen en 2 gezamenlijke woonkamers en 30 beneden-boven woningen, verdeeld over 3 woonblokken, gerealiseerd. Vroeger werd op dit terrein opvang geboden aan allerlei mensen door de Broeders van Dongen; een aantal oorspronkelijke gebouwen staan er nog.  Tegenwoordig biedt dit ruim opgezette terrein huisvesting aan volwassenen en senioren, die hier tevens behandeling en begeleiding krijgen.

De nieuw te bouwen appartementen en woningen zijn bestemd voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid die regie gaan nemen over hun eigen herstelproces. Lamers en Visser heeft bouwkundig en constructief advies gegeven. Ook heeft Lamers en Visser de BIM tekeningen gemaakt.

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.