Nieuw Pharma Logistic Center op Health Campus Boxmeer

De locatie wordt volledig ingezet voor de opslag en distributie van farmaceutische producten.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Pharma Logistic CenterVEGHEL – Pharma Logistic Center – BK Sneltransport schakelt graag een versnelling hoger om voor elke vraag een oplossing te vinden. Op 15 maart 2018 neemt de firma het stuur over van collega RTO in Boxmeer. Hiermee pakken zij de afslag richting pharma warehousing om hun farmaceutische klanten nog beter te kunnen bedienen.

Modern pharma warehouse Pharma Logistic Center
Met een wagenpark van 100 wagens, 150 chauffeurs, en vestigingen in Veghel, Nieuwegein, Boxmeer en op Schiphol timmert BK Sneltransport zowel nationaal als internationaal hard aan de weg. Als specialist en voorloper op het gebied van geconditioneerd vervoer en farmaceutisch transport, ziet BK nieuwe mogelijkheden met het moderne pharma warehouse dat RTO drie jaar geleden opende op de Health Campus in Boxmeer.

Pharma Logistic Center

Ideale uitvalsbasis
Met de bedrijfsovername breidt BK Sneltransport haar pharma tak uit onder de naam BK Pharma Logistics. Vanuit het warehouse richt BK zich specifiek op haar pharma klanten. De locatie wordt volledig ingezet voor de opslag en distributie van farmaceutische producten. Paul Bouwmeester van BK geeft aan: “Op deze manier kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en daarnaast zien wij kansen in het omliggende gebied. Boxmeer is de ideale uitvalsbasis voor transport richting Venlo, Venray en het Ruhrgebied.” Deze nieuwe stap van BK creëert directe werkgelegenheid voor zo’n vijftig nieuwe chauffeurs waarnaar momenteel reikhalzend wordt uitgekeken.

Groei
BK Pharma Logistics heeft al aangekondigd te willen groeien. Met de overname van RTO heeft het bedrijf al 6.000 vierkante meter tot zijn beschikking maar daar komt nog eens 8.000 vierkante meter  bij. ,,We willen het warehouse verdubbelen”, zegt Bouwmeester. ,,En er worden kantoren bijgebouwd.” Bovendien heeft het bedrijf een grondoptie voor nog eens 10.000 vierkante meter.

BK-Sneltransport Veghel B.V.
NCB-Laan 117 – 119
5462 GC Veghel

Telefoon :  0413 378825
Fax : 0413 378827

E-mail : info@bksneltransport.nl
Website : www.bksneltransport.nl
Facebook : BKSneltransport

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.