Nieuw klanten contact centrum in Boxmeer

We kunnen voor alle branches iets betekenen, mits het maar in het business to business segment is.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

klanten contact centrum BoxmeerBOXMEER – Organisaties die op zoek zijn naar nieuwe commerciële bezoekafspraken, kunnen hiervoor een beroep doen op het klanten contact centrum van Zakenservice in Boxmeer. Sales is een continue proces en daarom horen de accountmanagers van organisaties, voortdurend volle weekagenda’s te hebben met concrete bezoekafspraken.

Het klanten contact centrum van Zakenservice heeft in de basis een capaciteit van twaalf werkplekken met een flexibele schil naar maar liefst vijftig werkplekken.

Helemaal op een eigentijdse manier met de tijd mee

De bezoekafspraken komen op een eigentijdse manier tot stand met de inzet van internet, social media kanalen, WhatsApp, e-mail, sms, chats, video en de vaste of mobiele telefoon.

Concrete commerciële bezoekafspraken

Zakenservice levert maatwerk, dus de klanten kunnen zelf de definitiekaders aangeven waar de bezoekafspraken aan dienen te voldoen.

Voelt goed met een goed gevoel

De medewerkers van Zakenservice bellen altijd onder de naam van de klant met een aangepast telefoonnummer. In die zin fungeert Zakenservice als een externe binnendienst voor de opdrachtgever. De prospect merkt hier niets van en de accountmanager heeft echt het idee, te maken te hebben met een volwaardige collega binnendienst. En dat voelt goed.

Goed beslagen ten ijs

De medewerkers van Zakenservice gaan goed beslagen ten ijs, voor de werkzaamheden van de opdrachtgevers. De medewerkers worden intern goed opgeleid en hebben alle tools en faciliteiten in handen om vol passie, enthousiasme en energie de werkzaamheden uit te voeren.

Ervaringen, referenties en portfolio

De diensten van Zakenservice dateren al uit de begin jaren negentig met opdrachtgevers in het B2B segment. Denk aan technische groothandels, automatiseringsbedrijven, telecombedrijven, mediabedrijven, softwarebedrijven, financiële instellingen, uitzendbureau’s, bloemisterijen, postorderbedrijven, transportbedrijven, agentschappen en noem het maar op want de lijst is lang.

We kunnen voor alle branches iets betekenen, mits het maar in het business to business segment is.

Tot zaken komen?

Kun je tot zaken komen als je eenmaal bij jouw klant aan tafel zit? Heb je behoefte aan meer bezoekafspraken? Wil je elke week een volle agenda? Neem dan gerust met ons contact op om een afspraak te maken.

Zakenservice
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 024-2100200

E-mail : zaken@zakenservice.nl
Website : www.zakenservice.nl

Zakenservice is ook aangesloten bij Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*