Netwerkmarketing tijdens de Open Coffee Beuningen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NetwerkmarketingBEUNINGEN – Tijdens de maandelijkse Open Coffee bijeenkomst in de gemeente Beuningen, ging de bedrijfspresentatie over eerlijke Netwerkmarketing. Deze presentatie werd gehouden door de heer André Peters. Mensen kennen André van de lokale omroep, de Open Coffee en nu ook als ondernemer in de netwerkmarketing industrie.

Forever

André Peters vertegenwoordigd het wereldwijde merk Forever Living Products. Producten op het gebied van gezondheid en verzorging met als belangrijkste bestandsdeel aloë vera. Deze producten zijn niet te koop in de winkels, doch uitsluitend verkrijgbaar bij distributeurs  zoals André of de webshop. In de basis leg ik mij niet zo toe op directe verkoop van de producten, maar richt ik mij op mensen die een stabiel inkomen willen genereren voor de toekomst. Ik wil mensen helpen, coachen en begeleiden bij het opzetten van hun eigen onderneming. Zelf doe ik dit nu meer dan 20 jaar en inmiddels verdien ik daar een leuke boterham mee.

Netwerkmarketing
Presentatie André Peters Open Coffee Beuningen 2019. De foto’s voor dit artikel zijn gemaakt door Dick Vogelzang.

De Open Coffee wordt gehouden bij DROOM! aan de Schoenaker 10 gelegen aan de rotonde in Beuningen. DROOM! Beuningen is een business centrum, waar mensen kunnen flexwerken, vergaderen en culinair lunchen. De gedreven medewerkers van DROOM!, zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door te werken bij DROOM! kunnen de medewerkers zich veel beter ontwikkelen en meedraaien in de maatschappij.

Sfeerimpressie Open Coffee Beuningen september 2019. De foto’s voor dit artikel zijn gemaakt door Dick Vogelzang.

Open Coffee Beuningen

De Open Coffee Beuningen wordt georganiseerd door Claudia Teunissen van Gastvrije Evenementen en Albert Roelen van de Marksmen Groep. Het team wordt ondersteund door de huisfotograaf Dick Vogelzang van HDV Productions, die elke maand weer zorgt voor mooie verslaglegging met foto’s.

Er is ook een hele gave Open Coffee Beuningen LinkedIn groep, waar men zich bij kan aansluiten om te netwerken.

De eerst volgende Open Coffee Beuningen vindt plaats op woensdag 2 oktober 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur. Loop gerust binnen om gezellig aansluiting te vinden in het netwerk.

Locatie : DROOM! BEUNINGEN

Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen (GLD)

Telefoon : 024 – 6779061

E-mail :  info@bijdroombeuningen.nl
Website : www.bijdroombeuningen.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*