Netwerken tijdens de Open Coffee Beuningen

Het is daarom niet voor niets, dat DROOM! Beuningen BV genomineerd is voor de ondernemer van het jaar 2019, in de Gemeente Beuningen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Open Coffee BeuningenBEUNINGEN – Elke eerste woensdagmorgen van de maand, kunnen ondernemers bestuurders en specialisten, netwerken tijdens de Open Coffee Beuningen. De Open Coffee Beuningen wordt georganiseerd door Claudia Teunissen en Albert Roelen.

De Open Coffee wordt gehouden bij DROOM! aan de Schoenaker 10 gelegen aan de rotonde in Beuningen. DROOM! Beuningen is een business centrum, waar mensen kunnen flexwerken, vergaderen en culinair lunchen. De gedreven medewerkers van DROOM!, zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door te werken bij DROOM! kunnen de medewerkers zich veel beter ontwikkelen en meedraaien in de maatschappij.

Appeltaart!

“De geur van vers gebakken appeltaart komt je tegemoet wanneer je DROOM! Beuningen binnenloopt. Meer welkom kun je je niet voelen, toch? De DROOM!taart is de trots van onze bakkers: een appeltaart naar grootmoeders recept. Barstensvol frisse, blozende regionale appels en andere heerlijke streekingrediënten.”

Genomineerd!

Het is daarom niet voor niets, dat DROOM! Beuningen BV genomineerd is voor de ondernemer van het jaar 2019, in de Gemeente Beuningen.

Rob van Kessel en Gerben Dudok

“Vorige week hebben we te horen gekregen dat we met DROOM! Beuningen zijn genomineerd als ondernemer van het jaar binnen de Gemeente Beuningen! Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee en super trots op. In de komende maanden gaat een vakjury oordelen wie van de 3 genomineerde deze mooie prijs in ontvangst mag nemen. Op 2 oktober wordt de prijs uitgereikt.”

Open Coffee Beuningen
Sfeerimpressie Open Coffee Beuningen juli 2019. De foto’s voor dit artikel zijn gemaakt door Dick Vogelzang.

Open Coffee Beuningen

De Open Coffee Beuningen wordt georganiseerd door Claudia Teunissen van Gastvrije Evenementen en Albert Roelen van de Marksmen Groep. Het team wordt ondersteund door de huisfotograaf Dick Vogelzang van HDV Productions, die elke maand weer zorgt voor mooie verslaglegging met foto’s.

De eerst volgende Open Coffee Beuningen vindt plaats op woensdag 4 september 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur. Loop gerust binnen om gezellig aansluiting te vinden in het netwerk.

DROOM! BEUNINGEN

Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen (GLD)

Telefoon : 024 – 6779061

E-mail :  info@bijdroombeuningen.nl
Website : www.bijdroombeuningen.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*