Netwerken in het Land van Cuijk tijdens de Bitterballenborrel in Sint Anthonis

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MAASVALLEI –  Ondernemers, bestuurders, accountmanagers, vaklieden en specialisten zijn donderdag 21 september 2017 weer van harte welkom om gezellig te komen netwerken tijdens Bitterballenborrel Land van Cuijk.

De Bitterballenborrel® is een landelijk georganiseerde netwerkborrel voor ondernemers die op een informele en laagdrempelige manier willen netwerken.

De eerst volgende Bitterballenborrel Land van Cuijk vindt plaats op donderdag 21 september 2017 van 17:00 uur tot 21:00 uur. Van 17:00 uur tot 18:00 uur kan men onder het genot van een drankje en bitterballen infomeel met elkaar kennismaken.

Van 18:00 uur t/m 19:30 uur zijn er interessante presentaties van ondernemers die op een inspirerende manier over hun branche, sector of werkgebied vertellen. En rond de klok van 20:00 kan men gezellig aanschuiven bij het netwerkdiner om te genieten van de regionale specialiteiten uit de keuken van Oele Tôn’s.

Bij de Bitterballenborrel Land van Cuijk zijn de drankjes voor eigen rekening en de bitterballen gratis. De vrijblijvende deelname aan het aansluitende netwerkdiner kost 14,75 inclusief btw.

Aanmelden voor de Bitterballenborrel Land van Cuijk kan op de Facebookpagina maar is niet verplicht.

De Bitterballenborrel Land van Cuijk is een nieuw initiatief van bedrijven zoals JK automatiseringOele Tôn’sMaasvallei.Net Bedrijven en beUnited om lokale en regionale partijen de gelegenheid bieden om elkaar te persoonlijk te ontmoeten en te begroeten.

Bitterballenborrel®
Oele Tôn’s Gasterij
Ilse van Haren & Gerard Groeneveld
Dorpsstraat 2
5846 AA Sint Anthonis / Ledeacker

Telefoon : 06 54 71 25 13 | 0485 38 18 45

E-mail :  info@oeletons.nl
Website : www.oeletons.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.