Netwerken met Elly en Ferry Vloet uit Mill op beurs in Cuijk

MILL – Wij doen mee aan de Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk 2017 op om in beeld te blijven en gezien te worden. Uit het oog, uit het hart luidt het spreekwoord, dus wij zijn van de partij, van gezicht tot gezicht contacten leggen en netwerken heeft meer effect dan het sturen van een stapel mails, zeggen Elly en Ferry Vloet uit Mill.

“We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van fotografie, fotobewerking, redactionele werkzaamheden en zeker ook het uitgeven van boeken en magazines. Begin vorig jaar hebben wij in opdracht van het ROC de Leijgraaf, naar een idee van Jeroen van den Heuvel, het culinaire  kookboek Trots mogen maken. Afgelopen voorjaar hebben wij weer het jaarlijkse culinaire vakblad over asperges, Asperge Magazine uitgebracht”, aldus het paar van Ferry Vloet Fotografie en Meer.

“Deze producten maken we grotendeels in eigen beheer omdat mijn vrouw Elly en ik goed op elkaar zijn ingespeeld en precies weten wat we aan elkaar hebben. We hopen op de beurs in Cuijk nieuwe ondernemers te treffen  treffen met wie we kunnen samenwerken.”

Culinair genieten is het sleutelwoord van Elly en Freey Vloet. In hun kookstudio in Mill houden ze workshops voor groepen van 8 tot 16 personen. Van Italiaans tot de Oosterse keuken. Worst en rollade maken van het hele varken, maar ook hamburgers die anders zijn, vis en kip of barbecueën met flinke stukken vlees, de slow food keuken. En uiteraard is er de mogelijkheid om te koken met asperges.

Natuurlijk zijn eigen iedeëen welkom! “In onze keuken kookt u samen met familie, vrienden, buren, teamgenoten of collega’s uw eigen gerechten met begeleiding van ons. U bepaalt het thema van het menu en wij adviseren u graag over de seizoensproducten en het versaanbod van het moment. Voor de hele groep stellen we samen een leuk menu samen”

 

Ferry Vloet Reclame en Fotografie 

Beerseweg 27
5451 NR Mill

Telefoon : 0485-452943

E-mail :    info@ferryvloet.nl
Website : www.ferryvloet.nl

 

Print Friendly, PDF & Email