Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Op woensdag 17 en donderdag 18 juni 2020 kunnen organisaties, bedrijven en ondernemers weer deelnemen aan de Maasvallei Netwerkbeurs Boxmeer. Deze beurs wordt georganiseerd in samenwerking met tientallen ambassadeurs, beurspartners en sponsoren. Dit zijn hele betrokken organisaties, bedrijven en ondernemers die graag hun steentje bijdragen om het ondernemersklimaat in de regio, economisch te bevorderen.

Nieuwe contacten

De Maasvallei Netwerkbeurs is bij uitstek de gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Je kunt tegenwoordig online ook heel gemakkelijk contacten leggen, echter gaat er niets boven persoonlijk contact.

Relaties onderhouden

Je kunt ook relaties uitnodigen om op de beurs af te spreken, want een beurs is een prima manier om individueel of in groepsverband contacten te onderhouden.

Producten promoten

Een beurs leent zich prima om nieuwe producten, merken en diensten te promoten. Vaak kun je op de beurs demonstraties geven of zelfs een heel nieuw product introduceren. Er zijn zelfs speciale presentatieruimtes beschikbaar, voorzien van licht, geluid en techniek.

Naamsbekendheid

Naamsbekendheid is belangrijk om ervoor te zorgen dat klanten als eerste aan jou denken als ze iets nodig hebben. De Maasvallei Netwerkbeurs biedt alle faciliteiten om jouw organisatie op de kaart te zetten.

Beurspakketten

Tijdens deze nieuwe netwerkbeurs, kunnen bedrijven en ondernemers nieuwe producten introduceren, samenwerkingen smeden en meer naamsbekendheid genereren voor de toekomst.

Het staantafel beurspakket is volledig verzorgd en bestaat uit:

Een witte staantafel met kruk voorzien van chroom onderstel
A4 folderdisplay
Visitekaartjeshouder
Tafelbanner met bedrijfslogo
Naam badge
Dinerbonnen
Consumptiemunten
Wifi, stroom en verlichting zijn inbegrepen

Absoluut een reuze handig beurspakket, want zodoende hoeven de deelnemers alleen maar hun promotionele spullen mee te nemen zoals visitekaartjes, flyers en roll-up banners.

Het beursstand pakket is volledig verzorgd en bestaat uit:

Hagelwitte stand met koof, aluminium profielen en naamsvermelding
Afmetingen 2×2, 2×3, 2×4 of 4×4 vierkante meter.
Zwarte vloerbedekking.
Een witte staantafel met kruk voorzien van chroom onderstel
A4 folderdisplay
Visitekaartjeshouder
Tafelbanner met bedrijfslogo
Naam badge
Dinerbonnen
Consumptiemunten
Wifi, stroom en verlichting zijn inbegrepen

Ook hier hoeven de deelnemers alleen maar hun promotionele spullen mee te nemen zoals visitekaartjes, flyers, roll-up banners en producten voor in de stand.

Presentatieruimtes

Voor bedrijven en ondernemers die graag presentaties willen geven, workshops houden, kennissessies willen delen of specifiek willen spreken over bepaalde onderwerpen, zijn er speciale presentatieruimtes op de beursvloer, voorzien van licht, geluid, techniek en inrichting.

Voor bezoekers is de beurs gratis toegankelijk.

Locatie: Lion Center Boxmeer, Lionstraat 8, 5831 AK, Boxmeer.
Datum: woensdag 17 en donderdag 18 juni 2020 van 16:00 uur tot 21:00 uur.
Tijden: De beurs is voor bezoekers op beide dagen toegankelijk van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Ondernemers en bedrijven die interesse hebben om mee te doen, kunnen onderstaand formulier invullen om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.