Movability; Maatwerk Leaseoplossing voor MKB en ZZP

Bezoek stand 6 van Rob Willems, Movability tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018

dhr Rob Willems; Ciber Nederland
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

leaseoplossing

BOXMEER – Leaseoplossing voor MKB. – Movability is opgericht door eigenaar Rob Willems, 34 jaar uit Rijkevoort. Bij Movability bent u als ZZP’er of MKB-ondernemer aan het juiste adres voor een nieuwe auto op basis van een leasecontract. Een maatwerk leaseoplossing met een vast aanspreekpunt en persoonlijke aandacht. Leasing is bij de meeste mensen wel bekend als “auto van de zaak” of “financiering”, maar wat houdt het precies in en wat zijn de verschillen?

Bij Movability adviseren we u graag over de diverse leasevormen en de mogelijkheden toegespitst op uw onderneming. Als verlengstuk van uw organisatie biedt Movability ook ondersteuning bij het opstellen van uw Lease- of Mobiliteitsregeling. Hiermee houdt u uw werknemers tevreden en uw kosten beheersbaar.

Wij bieden de volgenden leasevormen aan;
– (Full) Operational Lease
– Financial Lease
– Re-Lease
– Elektrisch (EV) Leasen
– Private Lease

Leaseoplossing Re-Lease!
Het kan bij elke onderneming voorkomen; een werknemer gaat uit dienst of u heeft (tijdelijk) minder auto’s nodig. Een auto komt stil te staan maar uw onderneming zit vast aan de leaseverplichting. Tot voor kort kon u niets anders dan het leasecontract voortijdig beëindigen en de door de leasemaatschappij berekende afkoopsom betalen.
In het geval van een Operational Leasecontract kunnen wij u de oplossing bieden. Operational Leasecontracten zijn namelijk overdraagbaar. Hier kunt u van profiteren door een leasecontract over te laten nemen. Wij “releasen” u van uw contract.

leaseoplossing

Waarom Movability?
Bij ons staat de klant centraal. Wij luisteren zorgvuldig naar u als klant, waarbij wij de mobiliteitswensen vooropstellen. Door de ruime ervaring in Fleet & Mobility Management leveren wij advies op maat. Met één vast aanspreekpunt geven wij u de persoonlijke aandacht die u van ons verwacht. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd, maar we laten het u liever zelf ervaren.

Meer weten over leaseoplossing voor MKB en ZZP? Bezoek Movability op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 6. Download hier uw gratis toegangsbewijs.

Movability
Rob Willems
Erflanden 4
5831 ZA Boxmeer

Telefoon : 06-51397303

E-mail : info@movability.nl
Website : www.movability.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.