Mogelijkheden voor ZZP- en MKB ondernemers in het Lion Center Boxmeer

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ZZP- en MKBBOXMEER – ZZP- en MKB ondernemers die op zoek zijn naar bedrijfsruimte, zijn van harte welkom in het Lion Center Boxmeer. Of je nu flexibel, tijdelijk, projectmatig of voor langere tijd ruimte nodig hebt, bezoek dan het Lion Center Boxmeer.

Flexwerken

Ondernemers die vanuit huis werken kunnen gebruik maken van flexibele werkplekken, kantoorruimtes of vergaderruimtes. Alle faciliteiten zijn aanwezig om optimaal te kunnen werken in een professionele omgeving. Denk aan Internet, WiFi, koffie, thee, water en presentatiemateriaal.

Workshops en vergaderingen

Het Lion Center, leent zich ook prima om workshops te houden. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar voor 2 tot zelfs 50 personen. Ook alle faciliteiten zijn aanwezig om workshops en vergaderingen te kunnen houden.

Opslagruimte, productieruimte en montageruimtes.

In de hallen van het Lion Center is ruimte voor opslag, productie en montagewerkzaamheden. Alle hallen zijn voorzien van duurzame LED verlichting en er zijn krachtstroomvoorzieningen.

En het bruist van de activiteiten in het Lion Center voor ZZP- en MKB ondernemers.

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert Maasvallei.Net de netwerkbijeenkomst Open Coffee Boxmeer. Dat is een open netwerkgelegenheid, waar je als ondernemer welkom bent om te komen netwerken met andere ondernemers, onder het genot van een kopje koffie of thee. Er is dan tevens gelegenheid om korte presentaties te geven of te volgen.

Elk jaar organiseert Maasvallei.Net samen met maar liefst tien beurspartners een jaarlijkse bedrijvenbeurs. Dit maakt het Lion Center ook geschikt voor evenementen.

Wil je meer informatie over de multifunctionele mogelijkheden die het Lion Center te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

LION CENTER BOXMEER – Industrieterrein Saxe Gotha – Lionstraat 8 – 5831 AK –  Boxmeer – Telefoon : 06-26494980 – www.lioncenterboxmeer.nl

De afgelopen periode heeft het Lion Center een aantal verbeteringen ondergaan met glasvezel internet en alle tl buizen in het complex zijn vervangen door duurzame LED verlichting. Waaronder zelfs de ruim vijf meter hoge lichtzuil waar het Lion Center aan te herkennen is. Er is ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Uniek is ook het natuurgebied de Oeffeltse Raam. Een prachtig stukje bos met een beek in Boxmeer, waar je heerlijk kunt wandelen op nog geen vijftig meter loopafstand van het Lion Center.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*