Miranda Graat van By Bits & Pieces geeft tips en advies om uw website verder te professionaliseren!

HAPS – Miranda Graat zal 21 en 22 juni als één van de deelnemers aanwezig zijn op de Business Beurs in Cuijk om haar bedrijf By Bits and Pieces te vertegenwoordigen. “Ik maak graag persoonlijk kennis met de overige deelnemers en bezoekers en wie weet kan ik hen voorzien van tips en adviezen om hun website verder te professionaliseren! Met mijn ervaring en specialisme kan ik hen zeker verder op weg helpen om hun naamsbekendheid op het internet te vergoten, middels een mooi verzorgde website.”

Miranda Graat heeft na 28 jaar werkervaring als Directiesecretaresse en PR & Communicatie Adviseur in het bedrijfsleven en de zorgsector, in februari 2013 haar onderneming By Bits & Pieces opgericht. Miranda is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van WordPress websites met:

  • Design naar eigen wens
  • Gemakkelijk aanpassen en uitbreiden
  • Koppeling met Social Media
  • Uitstekende service
  • Korte communicatielijnen
  • Bekijken op elk apparaat

De prijzen die By Bits & Pieces hanteert lopen uiteen van € 425,- voor een Mini pakket, ideaal voor starters, tot € 675,- voor een Compleet pakket. Een complete webshop laten bouwen kost € 1250,-

“De website is en blijft uw eigendom en u betaalt geen maandelijkse kosten. Ik ben uw vaste contactpersoon en ik ben, indien nodig, ook bereikbaar in de avonden en weekenden. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie websites mogen maken voor tevreden klanten. Voor een aantal voorbeelden nodig ik u van harte uit een kijkje te nemen in mijn portfolio.”

Heeft u vragen over uw huidige website of wilt u een compleet nieuwe website laten bouwen? Kom dan gezellig buurten bij Miranda tijdens de Business Beurs op 21 en 22 juni in Cuijk!!!

By Bits and Pieces Consulting en Supportmiranda-graat-haps-by-bits-and-pieces-consulting-en-support-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Miranda Graat
Burgemeester Moorenstraat 25
5443 AC Haps

Telefoon : 06-28021802

E-mail :    info@bybitsandpieces.nl
Website : www.bybitsandpieces.nl

 

 

Print Friendly, PDF & Email