Mipa Bedrijfskleding breidt assortiment uit!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

breidt assortiment uitSAMBEEK – Mipa Bedrijfskleding breidt assortiment uit – Het bedrijf is leverancier van werkkleding en werkschoenen in het land van Cuijk en Noord Limburg. Naast het brede assortiment werkkleding breidt Mipa haar schoenen uit met het nieuwe paradepaardje van Grisport safetyshoes.

Vanaf juni 2017 heeft Grisport een nieuwe sportieve schoen ontwikkeld.
De Cross Safety collectie bevat Grisports lichtste veiligheidsschoen ooit! De Grisport Cross Safety schoenen combineren een sportieve uitstraling met comfort, veiligheid en technologie.

Het ultra lichte gewicht en de soepele materialen (combinatie van leer en textiel) zorgen ervoor dat de schoenen uiterst comfortabel zitten, ook na een hele dag hard werken.
Deze sportieve schoenen zijn echte veiligheidsschoenen dankzij de complete en meest vereiste S3 veiligheidsnormering. De beschermende neuskap is gemaakt van glasvezel.

breidt assortiment uit

Dit is nog veel lichter dan composiet, wat al een vooruitgang was op staal. Daarnaast hebben deze schoenen ESD bescherming, wat jezelf en omliggende apparatuur beschermd tegen statische schokken.
Het sterke upper (bovenwerk) blijft fris en ademend dankzij de 3D Air Technology. De ‘Total Grip’ rubber zool zorgt voor stevige grip oftewel anti-slip, zelfs op een glibberige ondergrond.

De Cross Safety is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen, tevens zijn er speciale damesmodellen beschikbaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mipa Bedrijfskleding.

MIPA Bedrijfskledingmipa-bedrijfs-logo-bedrijfskleding-veiligheidskleding-marcel-ermers-grotestraat-8-5836-ae-sambeek-maasvallei-netwerk-1
Grotestraat 18
5836 AE Sambeek

Telefoon : 0485-520021

E-mail : info@mipabedrijfskleding.nl
Website : www.mipabedrijfskleding.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.