Mintres BV Cuijk is flink aan het uitbreiden met bedrijfsruimte en nieuwe machines

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

mintres-bv-cuijk-is-flink-aan-uitbreiden-bedrijfsruimte-en-nieuwe-machines-mintres-clive-hall-de-nieuwe-erven-8-5431-nt-cuijk-uitbreiding-bedrijf-lasermachine-opspatmachine-maasvallei-netwerk-2CUIJK – “We hebben onlangs 1000 vierkante meter extra bedrijfsruimte aangekocht waardoor we nu de beschikking hebben over zo’n 3000 vierkante meter bedrijfsruimte,” zegt directeur Clive Hall van Mintres BV uit Cuijk.

We zijn momenteel ook druk aan het uitbreiden met ons machinepark zoals nieuwe lasermachines, opspat-machines en de ontwikkeling van nieuwe producten. Momenteel is er wereldwijd steeds meer behoefte aan hoogwaardige weerstanden bestaande uit specifieke legeringen die wij zelf produceren met onze opspat-machines en lasermachines. Met de opspatmachines kunnen we minuscule laagjes metaal op de producten verdampen tot de juiste modificaties bereikt zijn. Met de lasermachine kalibreren we dan de weerstand tot de gewenste waarde.

mintres-bv-cuijk-is-flink-aan-uitbreiden-bedrijfsruimte-en-nieuwe-machines-mintres-clive-hall-de-nieuwe-erven-8-5431-nt-cuijk-uitbreiding-bedrijf-lasermachine-opspatmachine-maasvallei-netwerk-4De toepassingen voor onze producten zijn veelzijdig. Denk aan halffabricaten voor telecomapparaten, mobiele telefoons, WiFi, glasvezel en lasers. En onze producten worden ook gebruikt voor wetenschappelijke doeleinden. Meetapparatuur om neutronen, röntgen en infraroodstraling te kunnen meten. In die zin maken wij hoog geavanceerde producten die onderhevig zijn aan de meest extreme omstandigheden. Leer meer over onze producten en materialen op onze website.

mintres-bv-cuijk-is-flink-aan-uitbreiden-bedrijfsruimte-en-nieuwe-machines-mintres-clive-hall-de-nieuwe-erven-8-5431-nt-cuijk-uitbreiding-bedrijf-lasermachine-opspatmachine-maasvallei-netwerk-3

Op de foto hierboven staat de heer Clive Hall aan de achterkant van de opspatmachine en op de foto hieronder voor één van de nieuwe lasermachines die het bedrijf zelf bouwt.

mintres-bv-cuijk-is-flink-aan-uitbreiden-bedrijfsruimte-en-nieuwe-machines-mintres-clive-hall-de-nieuwe-erven-8-5431-nt-cuijk-uitbreiding-bedrijf-lasermachine-opspatmachine-maasvallei-netwerk-1

Bij Mintres BV werken momenteel 38 medewerkers en die komen uit alle windstreken. Er werken mensen uit Nederland, Engeland, Thailand, de Filipijnen, Israël, China en Italië.  De uitbreiding van onze bedrijfsruimte was nodig voor meer kantoorruimte, productieruimte, opslag, archief en een nieuwe kantine.

Indien u meer wilt weten over onze producten en expertise horen wij het graag.

Mintres BV
De heer Clive Hall
De Nieuwe Erven 8
5431 NT Cuijk

Telefoon : 0485-396379

E-mail :    info@mintres.com
Website : www.mintres.com

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.