Meer resultaat uit je online activiteiten met DGOC Online Marketing

Of het nu gaat om zoekmachine marketing, sociale media of e-mailmarketing, bij DGOC Online Marketing kom je in een warm bad

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Online en offlineVENLO – Ook als Online Marketing bureau is het verstandig om ook aan offline marketing te blijven doen. Dat is het motto van DGOC Online Marketing uit Venlo. Mede daarom is DGOC dit jaar weer te vinden op de Maasvallei business beurs in Boxmeer.

Bewust offline

We zijn ons ervan bewust dat veel bedrijven zich anno 2019 ook zeker nog offline oriënteren. Vaak zijn dit juist de bedrijven die nog vele kansen hebben om hun online propositie steviger op de kaart te zetten.

Met een klein team van specialisten timmert De Groot Online Consultancy sinds 2011 aan de weg. Als bedrijf zijn we er voor dienstverleners en webwinkel bedrijven in het MKB.

Meer aanvragen, leads en sales

Onze rol is eigenlijk heel simpel. Wij zorgen voor meer online lead aanvragen voor dienstverleners, waaruit sales gerealiseerd worden. En bij webwinkelbedrijven zorgen we voor meer conversie, oftewel directe omzet.

Kennis delen voor meer resultaat

Vaak leiden wij ook medewerkers intern op, zodat (een deel van) de werkzaamheden uiteindelijk ook zelf gedaan kan worden. Hiermee onderscheiden wij ons van andere aanbieders. We kijken puur naar het belang van de klant en het zo snel mogelijk realiseren van een resultaat.

Of het nu gaat om zoekmachine marketing, sociale media of e-mailmarketing, bij DGOC Online Marketing kom je in een warm bad.

Bezoek ons daarom, op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 tot 21:00 uur tijdens de business beurs Boxmeer in stand nummer 62.

De Groot Online Consultancy B.V.
Van Leeuwenhoekstraat 1a
5916 PD Venlo

Telefoon – 077-2086000

E-mail : info@dgoc.nl
Website : www.dgoc.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*