MEER RENDEMENT MET TOON JOUW TALENT

Bezoek Joke Thoonen van Toon Jouw Talent tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer 2018 in stand nummer 2

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

MEER RENDEMENTSINT – AGATHA – MEER RENDEMENT – Loop jij voor op de toekomstige arbeidsmarkttrend als ondernemer van je eigen loopbaan, met jouw natuurlijke talenten? In deze tijd met een stroom aan veranderingen, is het een uitdaging om scherp te blijven op datgene wat jij van nature in huis hebt. Door je te verdiepen in je eigenheid en hierin te groeien, sta je stevig(er) en kun je beter omgaan met de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt. Ontwikkelen tijdens je loopbaan moet vanzelfsprekend worden. Reden genoeg om werk te maken van je talenten!

Veel mensen hebben geen idee wat hen drijft
We leren in ons onderwijssysteem hoe de maatschappij in elkaar zit, maar we krijgen geen les over waar we energie van krijgen en hoe we een blij en gelukkig mens kunnen worden of blijven.

MEER RENDEMENTIk weet dat er veel vrouwen en mannen aan het werk zijn in een functie die hen best goed afgaat. Maar echt energie krijgen van je werk en met minder moeite mooie prestaties leveren, dat kan alleen als je met talenten werkt.

Mensen die hun talenten in het werk kunnen inzetten zijn gemotiveerd, energiek en hebben plezier in hun werk. Zijn maken het verschil in de organisaties waarin ze werken en zorgen voor meer kwaliteit, productiviteit en betere resultaten.

Toen ik in oktober 2016 ToonJouwTalent introduceerde was dat een logisch gevolg van de ontwikkeling die ik had doorgemaakt. Tijdens mijn loopbaan sprak en begeleidde ik vrouwen en mannen die een burn-out, bore-out, stuurloos, onjuiste studie-loopbaankeuze of zich ontevreden voelden zodat ze in beweging kwamen om over dingen na te denken en om de situatie niet te laten zijn, zoals die was. En dit werkte.

In de loop van die jaren heb ik mezelf verder ontwikkelt, nieuwe dingen geleerd, diverse situaties meegemaakt. Samen met mijn talenten ‘leergierigheid’ en ‘actiegerichtheid’ kon het bijna niet anders of ik ging de kennis, ervaring en verschillende vaardigheden bij elkaar brengen.

Zo ontstond het gedachtengoed van, en het bedrijf ToonJouwTalent als een combinatie van inzichten en methoden uit de veranderkunde, positieve psychologie, coaching technieken, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), en alle andere invalshoeken waarin ik me in mijn loopbaan heb verdiept.

Als ondernemer ben ik een, rasoptimist, praktisch, betrokken, actiegericht, openhartig en recht door zee. No matter what! Zoals ik ben, zo run ik ook mijn bedrijf: vol enthousiasme, energiek en met passie. Als voormalig topsportster kan ik mensen inspireren, stimuleren en laten zien welke talenten ze bezitten en hoe die in te zetten. Deze topsportervaring gebruik ik dagelijks in mijn werk en dat werkt aanstekelijk.

MEER RENDEMENT

Inmiddels heb ik ruim twintig jaar succesvolle ervaring in coaching en training. Mijn manier van werken als coach en trainer is exact zoals ik ben: praktisch, direct, concreet, toepasbaar, integer, recht door zee en altijd met het oog op het beste resultaat!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken zodat ze zowel persoonlijk als zakelijk de vruchten plukken. Ik geniet ervan om mensen te inspireren en te stimuleren en te laten ontdekken wat hun natuurlijke talenten zijn, zodat ze met hun stralend aanbod, werk doen wat bij ze past.

De mogelijkheden: Individuele coaching, workshops, trainingen voor particulieren en bedrijven. Kijk voor het aanbod op: www.toonjouwtalent.nl.

OOK MEER RENDEMENT? Bezoek ToonJouwTalent op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 2. Download hier uw gratis toegangsbewijs. De beurstijden zijn van 16:00 uur tot 21:00 uur.

ToonJouwTalent
Postbus 307
5430 AH Cuijk

Telefoon : 06-22066339

E-mail : joke@toonjouwtalent.nl
Website : www.toonjouwtalent.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.