Meer omzet met een virtuele tour

“Je moet het ijzer smeden als het heet is” luidt de uitdrukking.

Delen wordt enorm gewaardeerd

CUIJK – Een virtuele tour biedt websitebezoekers de mogelijkheid om rond te kijken in uw bedrijf. Maar met de juiste tools zorgt zo’n tour ook voor meer verkopen, boekingen, reserveringen. Dus meer omzet!

Websitebezoekers raken meer betrokken bij een bedrijf wanneer het zichtbaar gemaakt wordt met goede foto’s en video’s. Maar vooral met een virtuele tour waarin je 360° rond kan kijken.

Dan zit de bezoeker namelijk aan het stuur en bepaald zelf wat langer of korter bekeken wordt. Hierdoor krijg je een goede indruk en wordt de drempel verlaagd voor een fysiek bezoek aan uw bedrijf.

Maar daarmee heb je nog geen omzet. Het zou dus goed zijn om al tijdens het bekijken van de virtuele tour een bezoeker te bewegen om uw product te bestellen, een tafel te reserveren, of een kamer te boeken.

En dat kan! Fotograaf John Smits van Bona Pictura kan voor uw bedrijf een hoogwaardige en interactieve virtuele tour realiseren waarin de bezoeker uitgebreid geïnformeerd wordt over uw producten of diensten. Om vervolgens deze ook rechtstreeks vanuit de tour te bestellen of te boeken.

Enkele voorbeelden:

  • In een autoshowroom kan de bezoeker de auto die in beeld is aanklikken en krijgt dan een popup te zien met een beschrijving en de mogelijkheid om meteen een proefrit aan te vragen.
    In een restaurant kan de bezoeker de menukaart bekijken en door het aanklikken van een tafeltje een reservering aanvragen.
    In een hotel zou je een kamer kunnen bekijken en deze meteen vanuit de tour boeken.
    In een winkel kan een bezoeker een product selecteren waarvan dan een beschrijving en foto’s getoond worden. Via een button kan er dan worden doorgelinkt naar dat product in uw webshop zodat het meteen besteld kan worden.

Op deze manier levert een virtuele tour u dus rechtstreeks omzet op en is de Return On Investment veel korter dan bij een tour zonder extra informatie.

“Je moet het ijzer smeden als het heet is” luidt de uitdrukking. Dus als je met een virtuele tour de aandacht hebt van een bezoeker, maak daar dan gebruik van!

De mogelijkheden van een moderne interactieve virtuele tour zijn te uitgebreid om in dit artikel allemaal te behandelen. Neem daarom even contact op met John Smits van Bona Pictura. Hij kan u er alles over vertellen en in een vrijblijvend gesprek samen met u bepalen wat de beste opties zijn voor uw bedrijf.

Bona Pictura

John Smits, Bona Pictura

Kattedoorn 5
5432 BM Cuijk

Telefoon – 06-19392568

E-mail : john@bonapictura.nl
Website : www.bonapictura.nl

Dit artikel is tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Workshop Online nieuwsartikelen en publicaties.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd