MBS-Engineering uit Rijkevoort: op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers

RIJKEVOORT – MBS-Engineering uit Rijkevoort bestaat uit een enthousiast team van 15 zeer ervaren techneuten. Daarnaast werken zo’n vijftal engineers in de flexibele schil voor het bedrijf. Vijf jaar geleden startte de onderneming, die zich binnenkort presenteert tijdens de Maasvallei Expo.

Directeur/eigenaar Michel Bongers kent de markt en de functies. Met vijftien jaar ervaring zegt hij: “Een engineer moet passen binnen het team. Het gaat om bekwaamheid en de persoon zelf. Meerdere mensen van ons team kunnen op dezelfde plek voor dezelfde opdrachtgever werken.”

Korte lijnen

“Onze lijnen zijn kort. Dat betekent: snelle beslissingen, snel antwoord. Binnen ons team delen we die kennis. We trainen elkaar, praten bij en bekwamen ons verder in adequate opleidingen. Dus mensen met vaardigheden en kennis waar de opdrachtgever om vraagt. Met vooral ook de juiste mentaliteit en persoonlijkheid. Flexibel dus, wij vangen schommelingen in de arbeidsvraag op!”

MBS Engineering levert onderscheidende diensten in technische detachering binnen de industriële automatisering. Het specialisme ligt in Electrical Hardware Engineering. Het bedrijf is NEN4400 gecertificeerd.

Op zoek naar nieuwe medewerkers

Het Rijkevoortse bedrijf groeit en is doorlopend op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers. Door deel te nemen aan de Maasvallei Expo hoopt Michel Bongers de naamsbekendheid van zijn bedrijf in de regio te vergroten. “Wij voeren prachtige opdrachten uit, ik hoop dat dat bezoekers op de beurs enthousiast gemaakt worden over de mogelijkheden om bij ons te komen werken.”

 

 

 

MBS-Engineering, Kapelstraat 12a, telefoon: (0485) 215225.

www.mbs-engineering.nl

Print Friendly, PDF & Email