MBS-Engineering BV uit Rijkevoort zoekt hardware engineers voor mooie projecten in de Industrie

BEZOEK STAND 40 VAN MBS-ENGINEERING BV OP DE MAASVALLEI BUSINESS BEURS BOXMEER 2018

mbs rijkevoort hardware engineersRIJKEVOORT – Het Rijkevoortse MBS-Engineering BV, is hard op zoek naar nieuwe hardware engineers ter uitbreiding van het vaste team. De werkzaamheden zijn op verschillende locaties in Noord-Limburg en Noord-Brabant. MBS-Engineering levert diensten op het gebied van hardware engineering binnen Machinebouw, Rail Infra, Gebouwenbeheer, Bruggen, Sluizen, Tunnels, Marin, Procesindustrie en Besturingstechnieken.

MBS-Engineering BV bestaat momenteel uit een team van 16 ervaren techneuten, met een flexibele schil van een 5 tal engineers die dagelijks mooie en veelzijdige werkzaamheden uitvoeren voor de opdrachtgevers. Naast leuk en veelzijdig zijn de werkzaamheden ook heel uitdagend en onderling maken de medewerkers dankbaar gebruik van elkaars kennis- expertise en ervaring. Het is een hecht team en daarom is het belangrijk dat de nieuwe hardware engineers goed in het team passen. Op de website staat meer informatie over onze diensten, projecten en de vacature.

mbs rijkevoort hardware engineers

Directeur Michel Bongers, is doorgaans ook op zoek naar interessante kennispartners in de regio van de Maasvallei. MBS Engineering BV staat hiervoor als exposant op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 in stand nummer 40. Kaartjes voor de beurs kunt u hier downloaden of bij MBS-Engineering ophalen op kantoor.

“Wij vieren dit jaar ook ons vijf jarige jubileum als bedrijf en zien de Business Beurs Boxmeer als belangrijk middel om onze naamsbekendheid verder uit te breiden in de regio. Je kunt aan de exposantenlijst al zien welke andere bedrijven gaan deelnemen aan deze beurs, dus ik heb er alle vertrouwen in dat dit een hele mooie beurs gaat worden.” Besluit Michel Bongers.

 

MBS Engineering BVmbs rijkevoort hardware engineers
De heer Michel Bongers
Kapelstraat 12a
5447 AB Rijkevoort

Telefoon : 0485-215225

E-mail :    info@mbs-engineering.nl
Website : www.mbs-engineering.nl

Print Friendly, PDF & Email