Mathijsen & Weijs Notariaat in Venray: voor de laatste ontwikkelingen op notarieel gebied

VENRAY – Mathijsen & Weijs Notariaat uit Venray staat op de Maasvallei Expo. Ellie Baur, notarieel-commercieel medewerkster vertelt over de laatste ontwikkelingen op notarieel gebied.
Wij zijn een notariskantoor met twee notarissen, twee kandidaat-notarissen, een klerk en tien notarieel medewerkers, en wij zijn aangesloten bij Formaat Notarissen, een landelijk netwerk van notarissen.
Veel ervaring in huis
Notaris Wim Weijs is al meer dan 35 jaar werkzaam in het notariaat en al meer dan 20 jaarnotaris in Venray, toegevoegd notaris Sander Wilbers is al meer dan 20 jaar werkzaam in het notariaat, beiden hebben dan ook een heel ruime ervaring op notarieel gebied.
Op de vraag waarom deelnemen aan de beurs geeft Ellie Baur aan: Wij doen mee aan de Maasvallei Expo sinds 2012, vooral om nieuwe contacten te leggen en de laatste ontwikkelingen naar buiten te brengen op notarieel gebied op een laagdrempelige wijze.
Adviseren en verdiepen
De (kandidaat-)notarissen van Mathijsen&Weijs Notariaat adviseren en verdiepen zich graag in persoonlijke en zakelijke situaties van cliënten. Bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van een woning/bedrijfspand, het aangaan van een samenlevingscontract of het trouwen met huwelijkse voorwaarden, de oprichting van een besloten vennootschap of de aankoop of verkoop van aandelen in een B.V., de afwikkeling van nalatenschappen, het opmaken van testamenten en/of levenstestamenten.
Huwelijksgoederenrecht
Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen op notarieel gebied. Op dit moment speelt vooral de invoering van het nieuwe huwelijksgoederenrecht per 1 januari 2018. Over de veranderingen
en de impact van deze wijzigingen is weinig bekend en door de overheid wordt (te) weinig gepubliceerd, terwijl deze veranderingen toch behoorlijk ingrijpend kunnen zijn.
Tijdens de beursdagen zal notaris Weijs een tweetal korte presentaties geven over een aantal van belang zijnde onderwerpen.
Donderdagavond 9 november aanstaande geeft notaris Weijs over dit onderwerp een verdiepende lezing. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Mathijsen & Weijs Notariaat uit
Venray.
Mathijsen & Weijs Notariaat
Dr. Poelsstraat 10, 5802 AX Venray
Postbus 6, 5800 AA Venray
Telefoon: (0478) 586100,
Op werkdagen bereikbaar van: 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.
E-mail: mail@notarisvenray.nl
Website: www.mathijsenweijs.nl
Volg ons op Facebook: Mathijsen&Weijs Notariaat
Print Friendly, PDF & Email