Marketing Manager Arnold Schipper van Mediaversa uit Uden adviseert over online marketing

UDEN – Iedereen die op zoek is naar informatie over een bepaald onderwerp raadpleegt vandaag de dag altijd de zoekmachines. Mensen vragen aan de hand van zoekwoorden informatie op en op basis van de relevante zoekmachineresultaten, klikken de mensen door naar de voor hen meest geloofwaardige webpagina.

Juist omdat tegenwoordig alle informatie op het internet te vinden is, wordt het voor de aanbieders steeds belangrijker om op de eerste pagina van de zoekmachineresultaten gevonden te worden. In uitzonderlijke gevallen, willen mensen ook de tweede of derde pagina van de zoekmachine wel bekijken, maar daarna houdt het op. Meer dan zeventig procent van de zoekmachineopdrachten gaan tegenwoordig via de smartphone of tablet en deze trend zet zich door.

Het is daarom belangrijk dat websites, mobielvriendelijk zijn. Daarnaast is het belangrijk om de juiste content aan te bieden op uw website. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een goede ranking krijgt binnen de zoekresultaten, maar ook voor gebruiksvriendelijkheid.

En daar komen wij in beeld, want Mediaversa heeft alle kennis in huis om websites te optimaliseren voor de zoekmachines en de bezoekers. Daarnaast is Mediaversa officieel Google Gecertificeerd Partner Dit betekent dat wij ons hebben bewezen op het gebied van zoekmachine advertenties. Wij volgen meerdere keren per jaar cursussen bij Google om de benodigde examens met goed gevolg te kunnen halen.

Wij beheren online advertentiecampagnes van kleine en grote adverteerders onder het toeziend oog van Google, zodat elk bedrag de klant ook daadwerkelijk iets oplevert. Hierdoor weten onze klanten met 100% zekerheid, dat hun online marketing bij ons in goede handen is en ze het beste resultaat mogen verwachten.

Een website die niet goed vindbaar is, is als een televisiereclame zonder zendtijd. Daarom helpen wij onze klanten met een goede online vindbaarheid en naamsbekendheid, zodat potentiële klanten ook daadwerkelijk op de website komen.

Indien u meer wilt weten over online marketing en advertenties leggen wij u graag in een persoonlijk gesprek uit hoe het werkt en wat u ervan mag verwachten.

Kijk ook gerust op onze website www.mediaversa.nl om te zien wat wij u allemaal kunnen bieden.

Mediaversa BVmediaversa-internet-marketing-uden-maarten-laheij-esmy-van-der-wal-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk
Protonenlaan 3
5405 NI Uden

Telefoon : 0413-472547

E-mail : info@mediaversa.nl
Website : www.mediaversa.nl

Print Friendly, PDF & Email